Opel Vivaro - Occasion, Tweedehands auto, Auto kopen - AutoScout24

Vind uw droomvoertuig

Aanbod voor uw zoekopdracht

Aanbod voor uw zoekopdracht

Informatie over Opel Vivaro

De Opel Vivaro doet het vooral goed als bedrijfswagen. Hij is dan ook vooral ontworpen voor het transporteren van volumineuze materialen en gereedschappen. Als opvolger van de Opel Arena is hij de enige minibus die Opel sinds 2001 aanbiedt. Qua vormgeving en uitrusting is hij nog het meeste te vergelijken met de Renault Trafic.

De Opel Vivaro is verkrijgbaar in de carrosserieversies bestelauto en combi. Wat de motorisering betreft worden er vier versies van de Opel Vivaro aangeboden. Drie met dieselmotoren, verschillend van kracht (2,0 liter cilinderinhoud en 66 kW, 2,0 liter en 84 kW evenals 2,4 liter en 107 kW) en één met een benzinemotor (2,0 liter cilinderinhoud en 86 kW). Elk van deze modellen wordt met een handgeschakelde zesversnellingsbak aangeboden. Ook wat betreft de afmetingen is de Opel Vivaro in verschillende varianten verkrijgbaar, zo heeft het grootste model bestelauto een lengte van 5,18 meter en een hoogte van 2,49 meter.

De Opel Vivaro bestelauto is ook verkrijgbaar met een dubbele cabine, deze versie biedt plaats voor maximaal zes personen en is daarmee ook geschikt voor personenvervoer. Veiligheidstechnisch gezien is der Opel Vivaro helemaal up-to-date. Voor- en zijairbags en de gangbare elektronische veiligheidssystemen zoals ESP horen tot de standaarduitrusting. Wat betreft de rijeigenschappen van de Opel Vivaro zijn vooral de krachtige dieselmotoren in combinatie met een zuinig brandstofverbruik een zeer positief punt. Wat eveneens benadrukt mag worden, is dat de Opel Vivaro een uiterst veilige wegligging heeft, ook als deze zwaar beladen is.