Het volume en de laadruimte van een Volkswagen bedrijfswagen.

De volkswagen bedrijfswagens hebben over het algemeen een ruim laadvermogen. Dit is natuurlijk ideaal wanneer u een ondernemer bent die elke dag apparatuur, mensen en/of goederen moet vervoeren. Het laadvermogen van de Volkswagen Transporter variëert tussen bijna zes en ruim negen kubieke meter aan inhoud. De ruimte achter de bestuurder kan zowel als extra transport- of opslagruimte worden gebruikt als extra persoonsruimte. Tussen de bestuurder en de laadruimte kan een scheidingswand worden geplaatst met of zonder ruit. Ook kan het dak laag, middelhoog of hoog besteld worden. Wanneer u medewerkers wilt meenemen kan dat met behulp van een dubbele cabine.

 

Het representatieve uiterlijk en het comfort van de Volkswagen bedrijfswagen.

De volkswagen bedrijfswagen is een representatieve bestelwagen en is beschikbaar in uitvoeringen met enkele en dubbele cabines. Wat deze auto uniek maakt, is de combinatie tussen uiterlijk, efficiëntie en functionaliteit. Een ondernemer kan binnen de zakelijke wereld met deze bus goed voor de dag komen. De kleuren van de autolak zijn meestal in zakelijke tinten, zoals grijs metallic, zwart of wit. U heeft voorin naast de bestuurdersstoel altijd ruimte voor een of twee personen, afhankelijk van het model van de bedrijfswagen. Wanneer u een kleine klusser bent, is een Caddy de ideale allround bedrijfswagen. Ook heeft de Caddy een variable laadruimte. Bij het maxi-model bijvoorbeeld, is de lengte van uw lading tot wel ruim vier meter mogelijk. Ook de hoogte variëert en kunt u zelf uitkiezen, evenals het type cabinedeuren die geplaatst worden. Een andere variant, de Multi-van, biedt veel ruimtelijk comfort door bijvoorbeeld: een dubbele persoonscabine met dubbele laadruimte, een comfortstoel, elektrische deuren en schuifdaken, airco en climate-cruisecontrol, een regensensor en stoelverwarming. De Multi-van is daarom de ideale mix tussen ruimte en comfort.

De duurzaamheid van de Volkswagen bedrijfswagen.

De bedrijfswagens van Volkswagen evolueren voortdurend naar schonere modellen voor het milieu. Volkswagen werkt nu aan groene bedrijfswagens en elke nieuwe bedrijfswagen heeft weer betere technieken in zich. De brandstof kan schoner, maar de CO2-uitstoot kan ook schoner. Volkswagen zet zich daarom in met BlueMotion-technologie om voortdurend verbeteringen tot stand te brengen. De bedrijfswagens van Volkswagen hebben allemaal een roetfilter en dat is uniek. Volkswagen staat voor groene energie voor bedrijfswagens en blijft continu onderzoek doen naar alternatieve brandstoffen. De bedrijfswagens van Volkswagen zullen daarom op den duur voldoen aan alle milieueisen.

Naar boven