Met de tijd mee

Tegenwoordig worden vorkheftrucks overal voor gebruikt. De machines zijn ideaal voor werkzaamheden in de bouw, industrie of soms zelfs (in aangepaste vorm) in de landbouw. De Still-vorkheftruck is een goed voorbeeld van een machine die met de tijd is meegegaan en zich op die manier een vaste plaats heeft verworven tussen de andere grootheden op dit gebied. Naast Still zijn enkele andere bekende merken Caterpillar, Komatsu en Mitsubishi. Deze brengen ook doorlopend modellen uit die trachten aan te sluiten bij de steeds veranderende wensen van de markt. De diesel- en lpg-trucks van Still zijn erg krachtig in gebruik.

De modellen van Still

De primaire taak van de vorkheftruck is goederen snel en veilig te vervoeren. Hiervoor heeft Still verschillende modellen ontworpen. Zo is er bijvoorbeeld de RC 40 1,6-3,5, die tot 3500 kilo zijn werk kan doen. Voor zwaardere taken is de RX 70 6,0-8,0 een uitstekende optie. Verder brengt Still ook hybride varianten op de markt die net wat duurzamer zijn dan de modellen met een verbrandingsmotor. Behalve vorkheftrucks brengt Still ook andere producten op de markt. Platformwagens en trekkers maken bijvoorbeeld ook deel uit van het uitgebreide wagenpark van het gerenommeerde merk.
Bij een vorkheftruck is het belangrijk dat alles klopt. Veiligheid en betrouwbaarheid op de korte en lange termijn staan daarbij voorop, volgens Still. De vorkheftrucks doen hun goede naam in elk geval eer aan.
Naar boven