Het Duitse automerk Opel is vooral bekend door zijn personenauto’s, zoals de legendarische Kadett, die inmiddels opgevolgd is door de Astra. Opel heeft echter ook drie bedrijfsauto’s op het programma staan: de kleine Combo, de middelgrote Vivaro en de grote Movano.

De Combo biedt méér

De Opel Combo, leverbaar vanaf € 9.995, kan voor alle zakelijke doeleinden gebruikt worden. De auto heeft een grote binnenruimte en is door zijn extra brede schuif- en achterdeuren goed toegankelijk. De Combo heeft het grootste laadvermogen in zijn klasse: tot maar liefst 1.025 kg! Dit grote laadvermogen is mogelijk door een speciale achterwielophanging, die ook nog voor betere rijeigenschappen en een hoger rijcomfort zorgt. De Combo heeft een laag brandstofverbruik en lage onderhoudskosten. Bij de Combo bestaat de keuze uit twee verschillende dakhoogtes (1,85 en 2,10 meter) en twee verschillende lengtes (4,39 en 4,74 meter). Er zijn verschillende benzine -, diesel- en CNG (aardgas) motoren leverbaar met een vermogen van 95 tot 135 pk.

De Vivaro is sterk in het werk

De Opel Vivaro, de middelgrote bestelwagen van Opel, heeft het comfort van een personenauto in combinatie met de functionaliteit van een bedrijfswagen. De Vivaro heeft een stijlvol interieur en veel luxe opties, zoals een USB-aansluiting en een navigatiesysteem.De prijzen van de Vivaro, leverbaar in verschillende lengtes en hoogtes, beginnen bij € 16.990. De verschillende benzine- en dieselmotoren leveren een vermogen van 90 tot 114 pk. De Vivaro is niet alleen als gesloten bestelauto leverbaar, maar ook eventueel met een dubbele cabine en zelfs als taxi!

Voor de Movano is geen klus te zwaar

De Opel Movano is leverbaar in vier verschillende lengtes en drie verschillende hoogtes, terwijl u keus heeft uit voorwiel- of achterwielaandrijving, afhankelijk van het soort gebruik. De vanaf-prijs bedraagt € 19.995. De laadvloer is naar keuze in hout of kunststof leverbaar, terwijl er diverse inrichtingsmogelijkheden zijn. De Movano heeft een maximaal toelaatbaar gewicht van 4,5 ton en deze krachtpatser is geschikt voor het vervoer van alle soorten ladingen. De uiterst zuinige dieselmotoren hebben een vermogen van 100 tot 150 pk en zijn standaard voorzien van een dieselroetfilter.Met dit bedrijfsautoprogramma biedt Opel transportmogelijkheden voor alle soorten bedrijven, van bloemisten en koeriers tot aannemingsbedrijven. Daarbij is niet alleen aan de vervoersmogelijkheden gedacht, maar vooral ook aan het comfort van de chauffeur.
Naar boven