De belevenis van Renault

De Kangoo is al jaren een van de beste Bedrijfswagens die Renault heeft rondrijden. De Kangoo is weliswaar de kleinste in de Renault-familie, maar qua comfort doet hij absoluut niet onder voor de andere bedrijfswagens van het Franse merk. De Kangoo is een zeer comfortabele auto die het goed doet op de lange en korte afstanden. Het maximale laadvermogen bedraagt 4 m3 en biedt voldoende ruimte voor een bescheiden vracht. Door de diverse keuzemogelijkheden in het exterieur is de Kangoo altijd aan te passen aan de wensen van de bestuurder. Zo kan er worden gekozen voor klapdeuren, een achterklep of een schuifdeur. In de cabine is voldoende ruimte om comfortabel te zitten, waardoor het een efficiënte werkplek is. Er bevinden zich in de cabine voldoende opbergplaatsen, zodat er geen losse spullen in de wagen hoeven te liggen.

Van stille auto tot brullende motoren

De Kangoo kan ook zeker als werkpaard fungeren. Er kan worden gekozen voor een zuinige variant met een start-stopsysteem, waarbij de brandstofkosten worden geminimaliseerd. Als er echter wat meer vermogen voor de auto is, dan kan de 1.6 liter-motor met 110 dci net even dat stukje extra geven. De Kangoo is stevig gebouwd en daardoor is dit werkpaard ook geschikt voor de wat zwaardere motoren. De Kangoo is in basis al een uitgebreide auto, omdat Renault diverse opties heeft toegevoegd. Zo wordt de auto standaard geleverd met airbags, reservewiel en verstelbare halogeen koplampen. Daarnaast kunnen uiteenlopende extra’s voor een lage prijs bij worden besteld.

Maak kennis met de Kangoo-familie

De Kangoo is leverbaar in verschillende versies. Zo zijn er maar liefst drie lengtematen beschikbaar: de Standaard Kangoo, de compacte variant en zelfs een maximale variant. Alle drie hebben ze hun eigen voordelen. De compacte variant is ideaal voor in de stad, zodat de bestuurder in een drukke omgeving, over korte afstanden makkelijk van A naar B kan komen. Voor de langere afstanden en meer vracht is de maximale variant een geschikte wagen. Er kan namelijk meer worden vervoerd met deze Kangoo. Uiteraard is er ook een middenweg: de Kangoo met standaard lengte, die er precies tussenin zit. De Kangoo biedt dus veel mogelijkheden. Zoekt men echter iets groters, dan komt de Renault Trafic in beeld, een bestelbus die meer ruimte biedt.
Naar boven