Waardebepaling

calculator

Wilt u weten wat uw auto waard is? Er zijn verschillende manieren om te achterhalen wat uw auto op dit moment waard is. Doorslaggevend voor de waarde van uw auto is de manier van verkopen. Als u voor de hoogste opbrengst van uw auto wil gaan dan kunt u hem het beste zelf verkopen. Wilt u liever snel verkopen met een wat lagere opbrengst, dan kunt u hem ook inruilen bij een autobedrijf of gebruik maken van de verkoopservice van AutoScout24.

AutoScout24 Prijsanalyse
Met de AutoScout24 prijsanalyse krijgt u snel een duidelijk inzicht in de huidige waarde van uw auto. Op basis van de database van ruim 200.000 auto’s op AutoScout24 kunt u eenvoudig uw merk en model opzoeken en dit combineren met bouwjaar of kilometerstand.
Bepaal nu uw auto waarde

Zelf verkopen via AutoScout24.nl
Door een gratis advertentie aan te maken op AutoScout24 wordt uw auto zichtbaar voor de miljoenen potentiële kopers die AutoScout24 bezoeken. Door uw auto zelf te verkopen zorgt u voor de hoogste opbrengst.
Verkoop uw auto nu gratis

Verkopen via de verkoopservice van AutoScout24
Als alternatief kunt u uw auto ook verkopen via de verkoopservice van AutoScout24. Hierbij ontvangt u een gegarandeerd bod op uw auto. Als u tevreden bent over dit bod dan kunt u dit accepteren en uw auto snel verkopen. Om een bod te ontvangen kunt u op de banner klikken in de “Mijn AutoScout24” omgeving, nadat u uw auto te koop heeft gezet op AutoScout24.nl
Nu uw auto aanbieden

Uw auto inruilen bij het autobedrijf
Uw auto inruilen bij het autobedrijf waar u uw nieuwe auto koopt is natuurlijk ook een optie. Het voordeel daarbij is dat u eenvoudig en snel uw auto verkoopt, maar het nadeel is dat u hierbij waarschijnlijk de laagste opbrengst voor uw auto krijgt. Daarnaast is het vaak zo dat u een korting kunt bedingen als u niets in te ruilen heeft bij het autobedrijf.

Naar boven