Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Ford F 350 te koop: tweedehands en nieuw

Ford F 350

Ford F 350

Tweedehands Ford F 350: de crew cab De Ford F-Serie is een serie van full-size pick-up trucks en een van de all time vlaggenschepen van de Ford Motor Company. De meest bekende wagen uit deze serie is allicht niet de F 350 (crew cab), maar de F 150, die de afgelopen decennia ook meteen de best verkopende wagen van de USA en Canada was. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

In 1998 werd de F 350, samen met de F 250, bovendien omgevormd naar de Super Duty serie. Alleen de F herdenkt vandaag de dag nog deze legendarische reeks waarin deze auto's ontstonden en die al onafgebroken doorloopt sinds 1948. De F 350 van Ford Zijn indrukwekkende staat van dienst maakt van de F 350 een klassieker, ook als tweedehands auto. Hij is standaard voorzien van een 5,408 cc V8 SOHC met drie kleppen. Een optie is ook de 6,802 cc V10 SOHC. De dieselvariant heeft 4 kleppen: de Navistar V8 OHV Power Stroke van 6,5 liter.