Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Lexus 2014 te koop: tweedehands en nieuw

Lexus 2014

Tweedehands Lexus uit 2014

De globale line-up voor de 2014 Lexus bestaat voornamelijk uit sedans in verschillende klassen. Instapmodellen zijn de compacte IS en HS modellen. Vervolgens zijn er de mid-size ES en GS modellen. Het vlaggenschip van Lexus wordt vanouds aangeduid als LS. Bij de convertibele varianten is de IS C terug te vinden. Ook als tweedehands auto zijn deze wagens traditioneel populair.

SUV’s van Lexus Voorts bekwaamt Lexus zich in de bouw van SUV’s (Sports Utility Vehicle). Dit aanbod begint met de compacte RX, een cross-over die overgaat in de mid-size GX en de full-size LX. Bij de hybride modellen is hier de CT hatchback terug te vinden, de HS sedan en varianten van de GS, de LS en de RX. Tot slot is de F-reeks een speciale vermelding waard, aangezien hier de high performance wagens van Lexus verschijnen, zoals de Lexus F en de F-Sport. De reeks heeft een apart logo waarin de letter ‘F’ de Lexus ‘L’ vervangt.