Opel Meriva 2013 te koop: tweedehands en nieuw

Opel Meriva 2013

Meriva: de tweede generatie

Al meer dan 100 jaar bouwt het Duitse Opel aan mobiliteit. Met enthousiasme wordt er gezocht naar technologische vernieuwing, verbetering van ergonomie en verhoging van kwaliteit. De Opel Meriva 2013 is de tweede generatie in zijn soort en is op de tweedehands markt uitstekend verkrijgbaar.

Flexibele familieauto voor vijf personen

De Opel Meriva 2013 is een flexibele familieauto, die geschikt is voor vijf personen. De verrassende flex-deuren zetten de auto wagenwijd open, zodat ouders hun kinderen comfortabel in de autostoel kunnen vastzetten. Ook voor mensen die moeilijk een auto in en uit kunnen stappen is de entree van de wagen ideaal. In de auto zijn de stoelen, opbergvakken en bagageruimte verstelbaar en dat geeft de bestuurder de kans om de auto naar eigen inzicht in te richten. De ondersteunende zittingen zorgen voor comfort en helpen rugklachten door lang autorijden voorkomen.

Kracht onder de kap

Onder de motorkap van een tweedehands Opel Meriva 2013 ligt een krachtige 1.4 liter Turbo 120 pk, een 1.6-16V, een 1.3 liter of een 1.7 liter dieselmotor. De Opel Meriva 2013 heeft een stabiele wegligging en accelereert in 11,5 seconden naar een snelheid van 100 km/uur.