Bekijk nu uw favorieten.

554 beoordelingen

4,1

554 Reviews

K.

Bij binnenkomst een norse onaardige medewerker die mij hielp. op order bon stond ook dat er een fietsendrager geleverd moest worden, maar ik had al per mail doorgegeven dat dit niet nodig is. Bij ophalen is er geen enkele instructie gegeven over de werking van de afneembare trekhaak. Toen ik thuis was zag ik dat het wel was aangevinkt op het certificaat. dus het was onderdeel van de procedure. Echter het gehele certificaat is niet besproken tijdens ophalen .

B.F.

Echter wanneer ik mijn auto in de achteruit zet dan krijg ik direct een storing, de parkeerhulp valt uit en op mijn dashboard blijft een waarschuwingslampje branden, die pas weggaat wanneer ik de motor afzet. Waarschijnlijk is men vergeten de computer in te leren.

F. born

goed geholpen trekhaak monteren

C.F.

Ik ben tevreden over de gang van zaken met betrekking tot deze onderhoudsbeurt.

A.

snel onderhoud uitgevoerd; vervolg actie in gang gezet

L.

Duidelijk en objectief advies wordt gegeven. Eerlijke service.

C.

Zeer prettige ervaring, goed en snelle service. Afspraak maken ging snel en makkelijk met een duidelijke bevestiging via de mail. Leenauto stond klaar.

N.

De ontvangst was uiterst vriendelijk. De leenfietsen was goed en alles bij elkaar een zeer goede indruk.

�Eric

Betrouwbaar, klantgericht en klantvriendelijk

A.

Ook dit keer zelf online afspraak gemaakt voor servicebeurt en apk. Bij sleuteloverdracht werden de werkzaamheden nog eens besproken.Tijdens onderhoud moesten extra werkzaamheden verricht worden wat netjes even telefonisch werd besproken. Service was zoals gebruikelijk uitstekend