Audenaerde Automotive

Korte huifakkerstraat 14, 4815 PS BREDA

Openingstijden

213 beoordelingen

4,8

213 Reviews

Daan

Mijn tweede mazda bij robbert eerste cx3 heel fijn met gereden nu cx30 zijn hele fijne mensen om auto bij tekopen zaten zoveel foefjes op en dat wel een paar heb moeten bellen maar niks teveel altijd vriendelijk hij verdient echt die hoge score voor klant vriendelijkheid

Piet

Mooie auto kunnen kopen en de gehele overdracht is goed gegaan

Thomas

Ik kan jullie allen Audenaerde Automotive aanraden. Deskundige en transparante dienstverlening van begin tot eind. Groot compliment voor Robbert en zijn team!

Leon

Je merkt het al meteen als je bij Audenaerde binnenkomt, mooie showroom, wat meteen een professionele indruk geeft. Gastvrije ontvangst, relevante informatie over de auto en hulp bij het proefrijden met een goede uitleg hoe alles werkt (heb het ook heel anders meegemaakt!). Auto afgeleverd bij mijn moeder met een strik erom heen en een fles champagne, was erg bijzonder voor haar! Bij dit bedrijf is de klant nog echt koning, en dat komt door de uitstekende service en persoonlijke benadering van Robbert

Ben

Een mooie auto gekocht bij Robbert en zijn team. We werden goed geïnformeerd en een duidelijke uitleg over de opties van de auto. Een heerlijk en eerlijk bedrijf dat ik zeker zou aanraden.

ron

Gastvrije ontvangst, geen druk of gehaast, lekkere koffie. Wij hadden een heel mooie Cx5 op het oog bij Audenaerde. Kreeg alle tijd om de auto te verkennen. Ook bij de proefrit moest ik maar zien wanneer ik terug kwam. Besloten dat dit de auto voor ons was. Kreeg een acceptabel bod voor mijn 22 jarige en versleten volvo. Volgende ochtend zouden wij hem ophalen. Aangekomen stond de cx5 te glimmen in de zon en voorzien van een grote strik. Bij het betalen van het aankoopbedrag ging het mis....mijn vrouw was haar mobieltje vergeten dus konden we niet betalen. Voorbereid op een snelle heen en weer reis naar huis werden wij verrast door de eigenaar:"geen nood, we maken alles in orde en jullie nemen de cx5 gewoon mee. Als je thuis bent maak je het maar over". Wij hebben een zeer positief gevoel overgehouden bij de aankoop van onze mazda cx5. Top zaak

Peet

Heel goed begleid naar een goede auto, zijn erg persoonlijk en attent voor klanten! Aanrader eerste klas!

Kees

Enkele weken geleden bij Audenaerde Automotive mijn eerste Toyota gekocht. Een RAV4 met AWD. Hele fijne auto met niet teveel kilometers op de teller en verder in goede staat. Eerst een proefrit gemaakt en toen gelijk de deal gesloten mede omdat ik een goede inruilprijs voor mijn Mazda 6 kreeg aangeboden. De Toyota bevalt prima en dat geeft vertrouwen. De beloofde automatten werden keurig nageleverd. Afspraak is afspraak en service staat hier hoog in het vaandel.

Rutger

Mijn Audi Q7, zonder te zien en te rijden gekocht! Geen moment spijt van gehad, want het is niet niks, zo’n auto op afstand kopen! Het contact ging via de mail en telefoon! Het contact verliep zo soepel en voelde direct goed. Robbert heeft als inruil mijn Audi A6 overgenomen, ook zonder te zien de prijs bepaald en later ook geen disscussie meer, het geld van de inruil stond direct op mijn rekening! Nogmaals bedankt! En heel veel succes in de toekomst!

Peter

Prima geholpen, scherpe prijs, zeer klantvriendelijk. Omdat onze auto total loss was werd de nieuwe auto compleet met rode strik en een heerlijke fles bubbels naar ons toegebracht. Een service waar we heel erg blij mee waren. Peter.