Auto Goedhart

Revalstraat 5, 7418 BJ DEVENTER

Openingstijden

27 beoordelingen

4,5

27 Reviews

Walter

Bij een Vw passat gekeken maar had achter gewoon schade zonder dat het vermeld staat, dan ben ik al klaar met zo’n bedrijf.

Franck

Mijn auto had een lekkende benzinetank, Hans gebeld na sluitingstijd, direct perfect geholpen en een leenauto meegekregen. Top service!!!

Peter Yska

Eigenaar Hans zeer behulpzaam, deskundig en betrouwbaar.

Bart Adrichem

Na een paar slechte ervaringen op onze \'\'occassion zoektocht\'\' kwamen we uiteindelijk terecht bij Auto Goedhart. Wat een verademing! Zij hadden niet alleen de Seat Ibiza staan die we zochten, maar bij dit autobedrijf voelde we ons meteen op ons gemak. In relaxte sfeer werden we geholpen door Tim van Binsbergen. Geen opdringerige toestanden hier maar je word gewoon professioneel geholpen. Er waren een paar kleine beschadigingen in de lak. Maar voordat die ons opvielen bood Tim al aan om die te herstellen. Bovendien, en terwijl dat niet echt nodig was, kregen we ook nieuwe banden. En dan ook nog een eerlijke inruilprijs voor onze oude Seat. Een week later de auto opgehaald. Keurig bijgewerkt en opgepoetst. De Seat is nog mooier geworden dan gehoopt. We kunnen weer jaren voort. Geweldig bedankt Tim!

A. van Geest

Heb dit jaar mijn 5de nieuwe seat gekocht ateca fr met als optie een vaste trekhaak maar kon niet geplaatst worden i.v.m software aanpasing alleen een wegklapbare trekhaak verschil ongeveer 500 euro dat wordt vergoed door seat nederland door de goede inzet van Wesley dus nu heb ik een wegklapbare trekhaak voor de prijs van een vaste trekhaak super. pluim voor Wesley en natuurlijk Auto Goedhart.

Hesse

Johan

Joost Terlage

Ca 10 jaar klant bij Goedhart. Zeer vriendelijk, deskundig en uiterst flexibel bedrijf.

anoniem

M. Krisman

Wij hebben in Oktober een Fiat 500 gekocht bij Goedhart. Op de terugweg vanuit Amsterdam naar Enschede zijn we bij Goedhart terecht gekomen. 1 uur later hadden we onze Fiat 500 gekocht. Wat een fijne mensen en wat een services. bedankt!