Bekijk nu uw favorieten.

Auto Kempen

De Run 4301, 5503 LP VELDHOVEN

Nieuwste aanbod

Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Hakee

Er zit tussen alle goede beoordelingen altijd wel een mindere tussen. En tussen alle auto\'s die Autokempen verkoopt zit er ook altijd wel een mindere tussen. Als ik een youngtimer koop dan weet ik dat het een en ander aan schort, maar het achterstallig onderhoud bij de Volvo die ik heb gekocht was enorm. Uitgaande van een goed aangeschreven autobedrijf met een eigen werkplaats verbaast het me dat er gebreken waren die ze bij het inkopen al hadden kunnen nalopen; een handrem herstel je niet door allemaal boutjes tussen te zetten tot die niet verder meer kan. Dat is beunwerk. Dat hadden ze op het minst kunnen zien, ze hebben immers een werkplaats met - vriendelijke - jongens. En zo was er wel meer. Kortom, teveel betaalt en jammer dat Autokempen voor een paar honderd euro\'s hun reputatie te grabbel gooien. Jammer.

16.05.2019

H.E.

We hebben begin 2019 een tweedehands Honda gekocht. Verhaal was duidelijk en eerlijk. Honda is afgeleverd met beurt. Met APK en beurt zoals afgesproken op tijd afgeleverd. Na vier maanden rijdt de Honda nog prima; dus die blijft in onderhoud bij deze garage. Aanrader!

08.05.2019

Barry

Ik heb hier een auto gekocht naar volle tevredenheid. Goede service, duidelijk verhaal. Goede aftersales. Ook voor beurten en APK, altijd fijne en duidelijke afspraken.

11.03.2019

Toon alle reviews

Contact

Auto Kempen

N. Ganzeboom

De Run 4301
5503 LP VELDHOVEN
www.autokempen.nl/

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie