Bekijk nu uw favorieten.

51 beoordelingen

4,6

51 Reviews

William

Mijn inziens is René een eerlijke en betrokken autoverkoper. Ook na de aankoop! Zag dat er nog fabrieksgarantie op de auto zat en daarna heeft hij gelijk de autotrustgarantie gecanceld en het bedrag terug overgemaakt.

Philip Burgerjon

Rene, is hartelijk, klantvriendelijk, en meedenkend. een fijn bedrijf waar ik mij erg op mijn gemak voel. Service prima, en niet opdringerig. Al met al een heel fijn auto bedrijf.

Manuele

Behulpzaam en fijn bedrijf. Erg tevreden met mijn gekochte auto

Henk

Prettige ontvangst, werd fijn geholpen waarbij de eigenaar vooral niet opdringerig was en alle tijd nam, voelde vertrouwd en veilig om daar een gebruikte auto te kopen.

Arno

Komt betrouwbaar over en is dat ook.

Rob

Prima

Maurice

en de service is ook helemaal prima

solmaz

Ik kom hier al ruim 12jaar met heel veel plezier, diverse auto's gekocht en ingeruild bij Auto Urkhoven. Keer op keer top service en fijne nazorg. Zou het iedereen aanraden. Net weer een auto gekocht, we zijn er super blij mee.

L. Kats

Afgelopen zaterdag auto opgehaald bij Rene van Auto Urkhoven. Vanaf het begin is er heldere communicatie en een betrouwbare behandeling van de auto aankoop. Deze man en garage is echt een aanrader voor iedereen die opzoek is naar een goede occasion.

George

Zowel de afhandeling van aankoop en aflevering van de auto zijn perfect verlopen.