Bekijk nu uw favorieten.

37 beoordelingen

4,5

27 Reviews

Dave

Goede en vriendelijke service. We zijn samen tot een goede deal gekomen. In de toekomst, bij aanschaf van een nieuwe auto, zal ik zeer zeker eerst bij René aankloppen.

Ferdinand

Vriendelijke ontvangst. Ze doen er alles aan om je met een gerust hart en probleemloos op weg te laten gaan. De service daarbij is uitstekend.

Marielle

Ik heb hier een goede ervaring opgedaan bij de aankoop van een tweedehands auto. Je kunt alle vragen stellen en er wordt meegedacht. Je krijgt ruim bedenktijd. De auto is als nieuw rijklaar gemaakt.

Mo

Heel betrouwbar bedrijf en klantvriendelijke medewerkers.

Bernard

zeer positieve aankoop ervaring opgedaan bij deze garage. auto paar dagen vasthouden en daarna niet opdringen maar rustig bedenktijd geven. daarna auto netjes afleverings klaar gemaakt. ik heb dit allemaal als zeer prettig ervaren en Rene stuurt je vol vertrouwen de weg op. nog steeds zeer blij met mijn aankoop.

Bas

De sfeer bij Auto Urkhoven is gemoedelijk en laagdrempelig. Geen mannen in strakke pakken maar een verkoper met - bij wijze van spreken - het smeer nog aan zijn handen. Hij weet waar hij over praat omdat hij 5 minuten geleden zelf nog onder een auto lag te sleutelen. De eerste keer ook dat ik na het kopen van een auto niet wegging met het gevoel dat ik toch weer teveel had betaald. Iets wat ik bij de meeste autodealers wel vaak heb.

Henny

Zeer goede ontvangst en correct te woord gestaan.

Thomas

Prima ervaring. Eerlijk verhaal over de auto. Stond alle keuringen toe. Prettig en snel contact.

Patricia

Wij zijn al jaren vaste klant en worden goed geholpen

Mamadou Aliou

Vriendelijke en meedenkend