Bekijk nu uw favorieten.

79 beoordelingen

4,5

79 Reviews

Michiel

Bij dit bedrijf een xc60 gekocht, na veel slechte ervaring met andere bedrijven in Noord-Holland (dealers) terechtgekomen bij dit familiebedrijf. Erg fijn bedrijf, ook de nazorg en service is super.

Tjerk

Goede service. Makkelijk en snel afspraken mee te maken.

Ruud Beekveldt

VOLVO-Specialisten voor aanschaf en onderhoud

Arthur

altijd vakkundig en service gericht

Jan

Betrouwbaar, klantgericht, altijd bereikbaar, ook op zaterdag, zeer deskundig en vriendelijk personeel. Ik kom hier al 20 jaar en ben nog nooit teleurgesteld!

Lisa

Ik ben deskundig en keurig geholpen. De monteurs denken goed mee en zijn super vriendelijk! Zolang ik een volvo rij, blijf ik hier terugkomen....

P. Valk-Bakker

Als er een probleem met de auto is, wordt er altijd een oplossing gezocht naar ieders zin. Worden altijd netjes te woord gestaan. We komen inmiddels ongeveer 25 jaar hier en nog nooit ontevreden weggegaan.

Liesbeth van Dommelen

Correct en open. Meedenkend en duidelijk.

Ed Ablman

Occasion gekocht en de oplevering was keurig netjes. Bosje bloemen erbij. Aanrader om hier te kopen. Bij diverse dealers veel minder goede opleveringen meegemaakt.

Susanne Dijkstra

Zeer positief, aardig, deskundig, goed klant contact, goede duidelijke afspraken en ze lopen nét een stapje harder voor je dan bij andere garages en een geweldige auto.