Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.
Foto Autobedrijf Bennie Wilmink Almelo

Autobedrijf Bennie Wilmink Almelo

Twentelaan 21, 7609 RE ALMELO

Openingstijden

Over ons

Wat in 1972 begon met een kleine werkplaats achter het ouderlijk huis is inmiddels uitgegroeid tot een van de oudste familie autobedrijven in Twente. Vanaf 1977 wordt Bennie Wilmink officieel Mitsubishi dealer, een van de eerste van Nederland. Een merk met toekomst want in 1985 wordt in Hengelo een tweede vestiging geopend. Tien jaar later verhuisd deze vestiging naar een groot nieuw pand aan de Westerval in Enschede. Groei zat er nog steeds goed in met een merk als Mitsubishi maar Bennie Wilmink besloot in Almelo het merk Citroen te gaan voeren. Een enorme stap voor het relatief kleine bedrijf. Een paar jaar later is in de showroom ook ruimte gemaakt voor de modellen van Mitsubishi. Een combinatie die goed werkt. Ook in Enschede werkt deze formule. Sinds 2006 is het filiaal in Enschede officieel Suzuki dealer en staan de modellen ook hier gezamenlijk in de showroom. Azelo is inmiddels verruild voor een moderne en ruime locatie in Hengelo. Waardoor de slogan “In Twente altijd dichtbij” nog meer van toepassing is. Bennie Wilmink heeft inmiddels het stokje overgedragen aan zijn zoon Thijs. Welke inmiddels de dagelijks leiding heeft overgenomen. Maar van stoppen wil Bennie Wilmink nog niets weten, dagelijks is hij dan ook nog altijd wel op een van de vestigingen te vinden. Welkom bij Bennie Wilmink!

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

W.

Er waren een aantal wat kostbare reparaties nodig die de veiligheid betroffen. Telefonisch contact opgenomen met mij. Na elk onderdeel besproken te hebben was duidelijk dat deze nodig waren. Meegedacht met vervanging onderdelen, prijstechnisch. De auto moet nog een tijdje mee om de kosten wat uit te smeren over de tijd. Zijn er nog te verwachten kosten? Ook daarover gesproken. Overigens vind ik de service al jarenlang goed. Prettige sfeer.

22.01.2021

Sonja

Werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Er was duidelijk tijd genomen om de service zo goed mogelijk te verlenen. En mijn auto is weer op vakkundige wijze onderhouden.

22.01.2021

Tanja Dijkstra

De auto van mijn moeder van 83 moet een onderhoudsbeurt hebben. Wilmink bood aan de auto bij haar aan huis op te halen en na de onderhoudsbeurt weer terug te brengen. Dit noem ik service van de allerhoogste klasse. Wat geweldig dat Wilmink dit voor mijn moeder wil doen. Mijn moeder vindt het fijn dat zij mijn zus en mij niet hoeft te belasten en zij haar vrijheid behoud om dit zelf te regelen. KLASSE

22.01.2021

Toon alle reviews

Onze merken

Officiële merkdealer

Citroen
Mitsubishi

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Bandenservice
Financiering & verzekering
Merkdealer
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Autobedrijf Bennie Wilmink Almelo

Afdeling verkoop

Openingstijden

Showroom

Ma
09:0018:00Uur
Di
09:0018:00Uur
Wo
09:0018:00Uur
Do
09:0020:00Uur
Vr
09:0018:00Uur
Za
09:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

Werkplaats

Ma – Vr
08:0017:00Uur
Za
Gesloten
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie