Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autobedrijf Bennie Wilmink Almelo

Autobedrijf Bennie Wilmink Almelo

Twentelaan 21, 7609 RE ALMELO

Openingstijden

Over ons

Wat in 1972 begon met een kleine werkplaats achter het ouderlijk huis is inmiddels uitgegroeid tot een van de oudste familie autobedrijven in Twente. Vanaf 1977 wordt Bennie Wilmink officieel Mitsubishi dealer, een van de eerste van Nederland. Een merk met toekomst want in 1985 wordt in Hengelo een tweede vestiging geopend. Tien jaar later verhuisd deze vestiging naar een groot nieuw pand aan de Westerval in Enschede. Groei zat er nog steeds goed in met een merk als Mitsubishi maar Bennie Wilmink besloot in Almelo het merk Citroen te gaan voeren. Een enorme stap voor het relatief kleine bedrijf. Een paar jaar later is in de showroom ook ruimte gemaakt voor de modellen van Mitsubishi. Een combinatie die goed werkt. Ook in Enschede werkt deze formule. Sinds 2006 is het filiaal in Enschede officieel Suzuki dealer en staan de modellen ook hier gezamenlijk in de showroom. Azelo is inmiddels verruild voor een moderne en ruime locatie in Hengelo. Waardoor de slogan “In Twente altijd dichtbij” nog meer van toepassing is. Bennie Wilmink heeft inmiddels het stokje overgedragen aan zijn zoon Thijs. Welke inmiddels de dagelijks leiding heeft overgenomen. Maar van stoppen wil Bennie Wilmink nog niets weten, dagelijks is hij dan ook nog altijd wel op een van de vestigingen te vinden. Welkom bij Bennie Wilmink!

Reviews

Loes

Vanaf het eerste tot het laatste verkoopgesprek goed geholpen. Mooie auto en goed afgeleverd met een mooie bos bloemen.

03.08.2020

Arno

Een vrijblijvende e-mail op de donderdag avond naar Bennie Wilmink Enschede, alsmede vrijdags telefonische contact met de verkoper Ramon. Heeft mij het volledige vertrouwen gegeven om de dealer zaterdags ochtends al te bezoeken. De auto waarin ik geintresseerd was, was pas binnen gekomen. Moest nog showroom klaar gemaakt worden etc.. Proefrit, en kop koffie en wat onderhandelen was de aankoop met 15min gesloten!!!! Verkoper Ramon heeft de auto afgelopen zaterdag 25-07-2020 in een top bijna NIEUWSTAAT aan mij afgeleverd. Volgend jaar 2021, kom ik met veel plezier vanuit Arnhem terug voor de jaarlijkse servicebeurt.

28.07.2020

Robert Bergman

Vorige week mijn nieuwe c3 Aircross opgehaald, Auto in het voorjaar besteld bij Daan Meijer (verkoper) door Corona heeft het heel iets langer geduurd omdat de productie stil lag bij Citroen, Wel werdt ik hier netjes over ingelicht. De auto bevalt super gisteren belde Daan nog om te vragen hoe ik de auto vindt rijden en of alles naar wens was dit vind ik ook weer erg netjes. tevens de vorige c3 in onderhoud gehad bij Bennie Wilmink ook hier zijn ze netjes eerlijk en correct. vandaar een terechte 10 als cijfer

25.07.2020

Toon alle reviews

Onze merken

Officiële merkdealer

Citroen
Mitsubishi

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Bandenservice
Financiering & verzekering
Merkdealer
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Autobedrijf Bennie Wilmink Almelo

Afdeling verkoop

Openingstijden

Showroom

Ma
09:0018:00Uur
Di
09:0018:00Uur
Wo
09:0018:00Uur
Do
09:0020:00Uur
Vr
09:0018:00Uur
Za
09:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

Werkplaats

Ma – Vr
08:0017:00Uur
Za
Gesloten
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie