Bekijk nu uw favorieten.

524 beoordelingen

4,5

524 Reviews

Dorothee

Ein sehr angenehmer Kontakt. Alle Absprachen wurden eingehalten, alles top.

Patrick

Ik stond met auto pech 225 km van huis vandaan. Een brandstofslang losgeschoten.. De anwb heeft me naar dit bedrijf gesleept. Alles was heel snel geregeld, vriendelijkste personeel en me auto was de volgende dag al klaar, koste me maar 100 euro ! Ik had een leen auto die ik moest inleveren 15 km verderop en vanuit daar zou ik een taxi nemen naar wilmink om me auto op te halen. Autobedrijf Willink bood me aan om me daar op te halen met een testrit auto die net ze beurt had gehad.. Was nog met een camper ook !!! En dat voor die 100 piek. Een dikke aanrader voor de mensen die uit die omgeving komen..

Berry Esmeijer

Mijn Mitsubishi Space-Star bouwjaar 2004 was toe aan vervanging. Reden ik wilde een modernere auto. Samen met mijn vrouw naar Enschede waar we door Gerrit hartelijk werden ontvangen. Daarna kennis gemaakt met Alex, ook met hem hadden we meteen een goede klik. Om het niet al te lang te maken we zijn overgestapt op een Suzuki Vitara. Ik rij een nu een maand mee en het voelt goed. Gerrit en Alex bedankt, weer een teverden klant.

Leo

Al meer dan 25 jaar.

wim slobbe

Rustig met krantje en kopje koffie wachten tot auto klaar is.

Bertil

Vriendelijk en meedenkend, en de medewerkers weten waariver zij hwt hebben.

Dennis

Kom hier altijd met plezier, wordt heel vriendelijk geholpen en de medewerkers nemen altijd de tijd voor je.

Hans

Volgens afspraak mijn auto voor een jaarlijkse beurt gebracht en kreeg (zoals afgesproken) een leenfiets mee. Werd 's middags gebeld met de mededeling dat ik mijn auto kon ophalen. De klacht (af en toe branden van het automatisch remsysteem) konden zij niet herleiden naar een daadwerkelijke oorzaak maar mocht het onverwijld toch weer optreden dan gelijk komen en met behulp van een expert op elektronica problemen zou men dit probleem alsnog proberen te analyseren en verhelpen. Enig kleine tekortkoming: computersysteem werkplaats (receptie) chef en verkoper niet gesynchroniseerd met elkaar: verlengde garantie was niet doorgegeven (bekend) bij receptie, vandaar een halve ster in mindering.

Fabian

Zoals ik verwacht van een merk garage, kundig en klant vriendelijk

P. R. van Garling

Klant vriendelijk