Bekijk nu uw favorieten.

508 beoordelingen

4,5

508 Reviews

Loes

Vanaf het eerste tot het laatste verkoopgesprek goed geholpen. Mooie auto en goed afgeleverd met een mooie bos bloemen.

Arno

Een vrijblijvende e-mail op de donderdag avond naar Bennie Wilmink Enschede, alsmede vrijdags telefonische contact met de verkoper Ramon. Heeft mij het volledige vertrouwen gegeven om de dealer zaterdags ochtends al te bezoeken. De auto waarin ik geintresseerd was, was pas binnen gekomen. Moest nog showroom klaar gemaakt worden etc.. Proefrit, en kop koffie en wat onderhandelen was de aankoop met 15min gesloten!!!! Verkoper Ramon heeft de auto afgelopen zaterdag 25-07-2020 in een top bijna NIEUWSTAAT aan mij afgeleverd. Volgend jaar 2021, kom ik met veel plezier vanuit Arnhem terug voor de jaarlijkse servicebeurt.

Robert Bergman

Vorige week mijn nieuwe c3 Aircross opgehaald, Auto in het voorjaar besteld bij Daan Meijer (verkoper) door Corona heeft het heel iets langer geduurd omdat de productie stil lag bij Citroen, Wel werdt ik hier netjes over ingelicht. De auto bevalt super gisteren belde Daan nog om te vragen hoe ik de auto vindt rijden en of alles naar wens was dit vind ik ook weer erg netjes. tevens de vorige c3 in onderhoud gehad bij Bennie Wilmink ook hier zijn ze netjes eerlijk en correct. vandaar een terechte 10 als cijfer

Dirk Peter van der Woude

Zocht een goede en vertrouwde Mitsubishi Colt occasion, deze heb ik gevonden bij Willink. Heb hier een goede inruilprijs gekregen, 6 mnd BOVAG garantie op een eerlijke vertrouwde, goed onderhouden Mitsubishi Colt occasion. Ben zeer tevreden. Bedankt voor de goede service.

Maurice

Perfecte service, zeer goed geholpen en oprechte mensen.

Ton

Vandaag 16-7 occasion Outlander gekocht. Waarschijnlijk de goedkoopste die ze hadden,maar toch top afgeleverd! Helemaal schoon en nieuwe apk,dingen vervangen,halve tank benzine,nieuwe matten en zelfs nog 3 maanden bovag garantie. Kunnen veel merken nog een voorbeeld aan nemen. Heren Pol en Meijer bedankt!

Niny en Wim Hovestad

Gisteren hebben we onze nieuwe auto opgehaald. Vanaf de eerste dag dag tot en met de aflevering prima service. We hebben met veel mensen binnen het bedrijf gesproken en niets is teveel. Iedereen is vriendelijk en behulpzaam. We kunnen maar vijf sterren geven anders had ik er wel tien gegeven zo goed voelt het.

J Wientjes

Je komt in een warm bad , en problemen worden opgelost , en de klantvriendelijkheid staat bij de firma Bennie Wilmink hoog in het vaandel.

Fam. Kremer

Bij binnenkomst vorig jaar werden wij zeer vriendelijk ontvangen door Ramon... nadat ons oog was gevallen op een jong gebruikte vitara konden we gelijk in deze occasion een proefrit maken.. Bij terugkomst een aantal zaken doorgenomen en de deal was snel gesloten. Nadat wij de auto in ontvangst hebben mogen nemen hebben wij afscheid van elkaar genomen... Maar nu komt het..... Na aflevering ondervonden wij een paar kleine onvoorziene dingetjes. Dit werd dan ook snel en vakkundig verholpen.. op 1 ding na.. Tjonge jonge wat een zoekplaatje... Gerrit je bent een topper!! Ook dit euvel uit de wereld geholpen.. Wij hebben nu de stilste vitara van Nederland!! Garage Wilmink.... jullie zijn toppers

Paul

Goed aanbod in jonge gebruikte auto's een prettige behandeling in een vriendelijke sfeer