Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autobedrijf Bennie Wilmink Enschede

Autobedrijf Bennie Wilmink Enschede

Westerval 16, 7545 MZ ENSCHEDE

Openingstijden

Over ons

Wat in 1972 begon met een kleine werkplaats achter het ouderlijk huis is inmiddels uitgegroeid tot een van de oudste familie autobedrijven in Twente. Vanaf 1977 wordt Bennie Wilmink officieel Mitsubishi dealer, een van de eerste van Nederland. Een merk met toekomst want in 1985 wordt in Hengelo een tweede vestiging geopend. Tien jaar later verhuisd deze vestiging naar een groot nieuw pand aan de Westerval in Enschede. Groei zat er nog steeds goed in met een merk als Mitsubishi maar Bennie Wilmink besloot in Almelo het merk Citroen te gaan voeren. Een enorme stap voor het relatief kleine bedrijf. Een paar jaar later is in de showroom ook ruimte gemaakt voor de modellen van Mitsubishi. Een combinatie die goed werkt. Ook in Enschede werkt deze formule. Sinds 2006 is het filiaal in Enschede officieel Suzuki dealer en staan de modellen ook hier gezamenlijk in de showroom. Azelo is inmiddels verruild voor een moderne en ruime locatie in Hengelo. Waardoor de slogan “In Twente altijd dichtbij” nog meer van toepassing is. Bennie Wilmink heeft inmiddels het stokje overgedragen aan zijn zoon Thijs. Welke inmiddels de dagelijks leiding heeft overgenomen. Maar van stoppen wil Bennie Wilmink nog niets weten, dagelijks is hij dan ook nog altijd wel op een van de vestigingen te vinden. Welkom bij Bennie Wilmink!

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Peter

Wat een klasse bedrijf! De benadering naar klanten toe in deze " Corona"tijd staat als een huis-helemaal top!!. We werden zeer deskundig en vriendelijk te woord gestaan door de heren Jörgen Hartgerink en Alex Ametovic. Al dit was voor ons wel datgene wat voor ons mee heeft gespeeld om hier een heul mooie occasion Citroen C3 Aircross te kopen. Nogmaals HULDE en " CHAPEAU ".

12.05.2020

Dick

Wij hebben uitstekende ervaringen met de Autobedrijven van Bennie Wilmink, zowel het bedrijf in Enschede als in Hengelo! Uiterst vriendelijk personeel! Geweldige service! Alle aandacht! Wij hebben ook de autoverzekeringen hier afgesloten, ideaal!

09.05.2020

Niek

Ik kom uit Malden bij Nijmegen maar moest met mijn Outlander naar Wiltink in Enschede omdat ze daar specialist ware op het gebied van elektrische auto's met accu problemen. Omdat de klus meerdere uren zou duren kreeg ik een auto mee om me te vermaken. Op de afgesproken tijd was de klus geklaard, alles was Mitsubishi garantie en zelfs de leenauto was gratis. Mijn Outlander rijdt weer als een zonnetje en service bestaat dus nog! Een super garage die ik van harte aanbeveel.

08.05.2020

Toon alle reviews

Onze merken

Officiële merkdealer

Mitsubishi
Suzuki

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Bandenservice
Financiering & verzekering
Merkdealer
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Autobedrijf Bennie Wilmink Enschede

Afdeling verkoop

Westerval 16
7545 MZ ENSCHEDE
www.benniewilmink.nl
Openingstijden

Showroom

Ma
09:0018:00Uur
Di
09:0018:00Uur
Wo
09:0018:00Uur
Do
09:0020:00Uur
Vr
09:0018:00Uur
Za
09:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

Werkplaats

Ma – Vr
08:0017:00Uur
Za
Gesloten
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie