Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autobedrijf Bennie Wilmink Hengelo

Autobedrijf Bennie Wilmink Hengelo

Höltersweg 49, 7556 BS HENGELO

Openingstijden

Over ons

Wat in 1972 begon met een kleine werkplaats achter het ouderlijk huis is inmiddels uitgegroeid tot een van de oudste familie autobedrijven in Twente. Vanaf 1977 wordt Bennie Wilmink officieel Mitsubishi dealer, een van de eerste van Nederland. Een merk met toekomst want in 1985 wordt in Hengelo een tweede vestiging geopend. Tien jaar later verhuisd deze vestiging naar een groot nieuw pand aan de Westerval in Enschede. Groei zat er nog steeds goed in met een merk als Mitsubishi maar Bennie Wilmink besloot in Almelo het merk Citroen te gaan voeren. Een enorme stap voor het relatief kleine bedrijf. Een paar jaar later is in de showroom ook ruimte gemaakt voor de modellen van Mitsubishi. Een combinatie die goed werkt. Ook in Enschede werkt deze formule. Sinds 2006 is het filiaal in Enschede officieel Suzuki dealer en staan de modellen ook hier gezamenlijk in de showroom. Azelo is inmiddels verruild voor een moderne en ruime locatie in Hengelo. Waardoor de slogan “In Twente altijd dichtbij” nog meer van toepassing is. Bennie Wilmink heeft inmiddels het stokje overgedragen aan zijn zoon Thijs. Welke inmiddels de dagelijks leiding heeft overgenomen. Maar van stoppen wil Bennie Wilmink nog niets weten, dagelijks is hij dan ook nog altijd wel op een van de vestigingen te vinden. Welkom bij Bennie Wilmink!

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

B

Ik wil toch nog even terug komen op mijn review van 04-07-2019.nog dezelfde dag werd ik behoorlijk agressief (schreeuwen) gebeld door de verkoper er werd mij van alles naar het hoofd geslingerd. 1-waar ik wel niet mee bezig was. 2-wij zouden de schapen op het droge hebben,wat je droog noemt kosten €1100,- voor ons en nog geen andere auto.. 3- ik zou hem ook nog een schop nageven met de review. Allemaal verwijten van hem dit kan natuurlijk echt niet. Niet professioneel vandaar deze vervolg review.

25.08.2019

Jan

Nieuwe leaseauto gekocht; nooit gedacht dat we dat rond zouden kunnen krijgen. Uitstekend voorgelicht en alles uitgelegd gekregen. En ter overbrugging eenzelfde leenauto. Allemaal met voldoende tijd en persoonlijke aandacht.

20.07.2019

Rob

aanschaf nieuwe auto Wij zijn super goed geholpen door de mensen van Bennie Wilmink in Hengelo, niets werd je opgedrongen en je kon ook gelijk een proefrit maken in de gewenste auto, ( niet de nieuwe, maar 1 die ervoor gebruikt werd van het merk). Super team bij Bennie Wilmink in Hengelo. Jurgen en collega Super bedankt.

13.07.2019

Toon alle reviews

Onze merken

Officiële merkdealer

Mitsubishi

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Bandenservice
Financiering & verzekering
Merkdealer
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Autobedrijf Bennie Wilmink Hengelo

Afdeling verkoop

Höltersweg 49
7556 BS HENGELO
www.benniewilmink.nl
Openingstijden

Showroom

Ma
09:0018:00Uur
Di
09:0018:00Uur
Wo
09:0018:00Uur
Do
09:0020:00Uur
Vr
09:0018:00Uur
Za
09:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

Werkplaats

Ma – Vr
08:0017:00Uur
Za
Gesloten
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie