Bekijk nu uw favorieten.

497 beoordelingen

4,5

497 Reviews

Peter

Wat een klasse bedrijf! De benadering naar klanten toe in deze " Corona"tijd staat als een huis-helemaal top!!. We werden zeer deskundig en vriendelijk te woord gestaan door de heren Jörgen Hartgerink en Alex Ametovic. Al dit was voor ons wel datgene wat voor ons mee heeft gespeeld om hier een heul mooie occasion Citroen C3 Aircross te kopen. Nogmaals HULDE en " CHAPEAU ".

Dick

Wij hebben uitstekende ervaringen met de Autobedrijven van Bennie Wilmink, zowel het bedrijf in Enschede als in Hengelo! Uiterst vriendelijk personeel! Geweldige service! Alle aandacht! Wij hebben ook de autoverzekeringen hier afgesloten, ideaal!

Niek

Ik kom uit Malden bij Nijmegen maar moest met mijn Outlander naar Wiltink in Enschede omdat ze daar specialist ware op het gebied van elektrische auto's met accu problemen. Omdat de klus meerdere uren zou duren kreeg ik een auto mee om me te vermaken. Op de afgesproken tijd was de klus geklaard, alles was Mitsubishi garantie en zelfs de leenauto was gratis. Mijn Outlander rijdt weer als een zonnetje en service bestaat dus nog! Een super garage die ik van harte aanbeveel.

Ben en Gees

Leuke ontvangst, wij kennen Ramon al van de verkoop van onze vorige auto. Toen ook goed geholpen, als de service van onze nieuwe garage net zo is als de verkoop van onze nieuwe auto dan zijn wij zeer tevreden. Bedankt voor de samenwerking Ramon en tot ziens. PS Gees bedankt Ramon voor de mooie bos bloemen Groeten Fam Weegerink

Albert

Duidelijke en objectieve voorlichting Vriendelijk en alle tijd. Vertrouwen. Goede en duidelijke instructies en begeleiding, ondanks de beperkingen i.v.m. Corona. Gastvrij.

Robert

Ik wordt altijd zeer correct geholpen. De medewerkers zijn allemaal heel vriendelijk en behulpzaam. Is er iets met de auto dan wordt er over gebeld voordat de reparatie of vervanging wordt uitgevoerd. Ik ben al jarenlang een zeer tevreden klant. Ook de afgelopen beurt verliep op deze wijze.

Marcel

Wij rijden nu 3 weken in onze aangeschafte Suzuki Baleno uit het assortiment van Bennie Willink Hengelo. Na binnenkomst op zaterdagochtend in de showroom werden we hartelijk ontvangen en konden we bijna gelijk een proefrit maken zonder ook maar een legimitatie te hoeven overleggen. Na ruim een halfuur keerden we terug waarna we een zeer open en gemoedelijk gesprek hebben gehad met de heer Martin Pol zonder opdringerige verkoop praatjes etc. Waarna we besloten hebben om over te gaan tot de aanschaf van de Suzuki, tot op heden zijn we zeer tevreden over de auto en de manier van zaken doen. Echt een aanrader!

Jeroen Schreuder

Door Ramon goed ontvangen en eerlijke informatie gekregen, prima deal gesloten waarbij beide partijen gelukkig van zijn geworden, hoe mooi kun je het hebben!

Ron

Donderdagavond me nieuwe auto opgehaald. Mitsubishi space star super blij mee. En perfect geregeld door Alex! Bedankt toppers. Echt een garage die luisteren naar de klant!

Antonius

Vandaag onze nieuwe Citroën C3 Aircross mogen ophalen , goede uitleg gehad over de bediening , waar ook alle tijd voor werd genomen . Over het hele gebeuren van begin tot eind was er een luisterend oor. Gewoon alles goed geregeld en een prima sfeer . Daarom zeggen wij Thijs bedankt voor alles .