Bekijk nu uw favorieten.

461 beoordelingen

4,5

352 Reviews

B

Ik wil toch nog even terug komen op mijn review van 04-07-2019.nog dezelfde dag werd ik behoorlijk agressief (schreeuwen) gebeld door de verkoper er werd mij van alles naar het hoofd geslingerd. 1-waar ik wel niet mee bezig was. 2-wij zouden de schapen op het droge hebben,wat je droog noemt kosten €1100,- voor ons en nog geen andere auto.. 3- ik zou hem ook nog een schop nageven met de review. Allemaal verwijten van hem dit kan natuurlijk echt niet. Niet professioneel vandaar deze vervolg review.

Jan

Nieuwe leaseauto gekocht; nooit gedacht dat we dat rond zouden kunnen krijgen. Uitstekend voorgelicht en alles uitgelegd gekregen. En ter overbrugging eenzelfde leenauto. Allemaal met voldoende tijd en persoonlijke aandacht.

Rob

aanschaf nieuwe auto Wij zijn super goed geholpen door de mensen van Bennie Wilmink in Hengelo, niets werd je opgedrongen en je kon ook gelijk een proefrit maken in de gewenste auto, ( niet de nieuwe, maar 1 die ervoor gebruikt werd van het merk). Super team bij Bennie Wilmink in Hengelo. Jurgen en collega Super bedankt.

Luuk

Het is de eerste ervaring met autobedrijf Wilmink en deze vinden wij zeer prettig. De onderhandeling over een nieuwe auto met de heer Ramon Leuverink is zeer betrouwbaar en uitermate deskundig. De afhandeling van kopen tot de aflevering van de auto werd door de heer Leuverink tot in de puntjes geregeld.

Willem

Onlangs een occasion aangeschaft. Zeer prettig verlopen. Benadering geeft veel vertrouwen. Gehele afwikkeling prima.

Familie

Van het eerste telefonisch contact tot aan de daadwerkelijke aflevering geweldig goed contact gehad met Ramon Leuverink. Een verkoper met oor en hart voor de klant!

Ben

Zo kan het ook gaan helaas! Onlangs alweer onze 3de auto gekocht bij Wilmink. De gebruikte auto die wij gekocht hadden bleek na 3 dagen in bezit toch een schade auto te zijn, niet gezien bij aankoop de verkoper ook niet zei die. Wij willen natuurlijk geen schade auto en Wilmink had op dat moment niets staan wat wij wilden,dus enigste optie terug naar onze vorige en wachten totdat er een geschikte binnen zou komen.Dat kon maar alle kosten waren voor onze rekening denk daarbij aan poetsen,benzine,trekhaak,velgenwissel geen fifty/fifty nies was bespreekbaar omdat de verkoper Ramon Leuverink het gevoel had dat wij de verkeerde keuze hadden gemaakt (wie wil er nu een schade auto?) Niet erg netjes om dit achteraf te zeggen!! Jammer

H

Wordt altijd goed geholpen al gaat het hier ook wel een anders dan je denkt, dit zal bij iedere garage zo zijn

Gerard

Dit wederom als zeer prettig ervaren, in het verleden ook regelmatig auto,s gekocht, bij autobedrijf Wilmink, zowel Mitsubishi als Citroen. Geholpen door Ramon Leuverink en dat was gelijk vertrouwd, alsof je hem al langer kent, dit vinden wij erg prettig, Zeer deskundig en weet wij hij over praat duidelijke uitleg, en geen haast werk erg fijn. Vriendelijke groet. Fam. Veldhuis Almelo.

Anoniem

S morgens Afgesproken om de auto te kopen de verkoper zal het in orde maken zal \'s. Middags langs komen om af te spreken waneer de auto opgehaald kon worden kom je er begin van de middag is de auto verkocht door een collega . Niet echt professioneel