Bekijk nu uw favorieten.

1363 beoordelingen

4,3

1363 Reviews

Marius

Je wordt er vriendelijk ontvangen.Een goege service

Karlijn Ketelaars

Ik had interesse in een auto en kon meteen terecht voor een kijk afspraak. Nadat ik besloten had de auto te kopen werd ik tot de puntjes daarin geholpen. Het bedrijf is professioneel, transparant, hebben goede kwaliteit auto’s voor een goede prijs. Ik werd daarna nog gebeld waarbij zij aangaven een nieuwe distributie riem er op te zetten aangezien het niet duidelijk was of dit ooit in het verleden was gebeurd. Dit werd gedekt in de garantie kosten. Dat laat zien dat het bedrijf erg zorgvuldig is.

w. van diepen

Afgelopen week heb ik een Fiat 500L gekocht bij Bos en Slegers. Willie-Jan heeft mij heel goed geholpen. Het contact was enorm vriendelijk, duidelijk, informatief en de aflevering van de auto verliep harstikke soepel. Bos en Slegers verdiend een goede review, omdat ik echt harstikke tevreden ben. Keep up the good work!

Peter

Door corona maatregelen afspraak gemaakt voor bezichtiging en proefrit vanuit thuis. Prima verlopen en goede, duidelijke uitleg gehad in een ongedwongen sfeer.

Hans

Je wordt hier altijd fijn en persoonlijk geholpen.

Ineke

Alle gemaakte afspraken worden na gekomen, Je kunt er van op aan.

Martin

Garantie is garantie , geen probleem. Gebeld en volgende dag auto kunnen brengen. Vervangend vervoer geen probleem. Dag later auto alweer piccobello in orde. Kortom een sevice zoals het hoort Dankje wel voor jullie service

R.J.W. Van Veghel

Bij het kopen van een nieuwe auto, goed vriendelijk en gastvrij geholpen

Johan

Wederom goed meegedacht en probleem opgelost

Ger

Ik ben weer als altijd als klant goed en prima geholpen, prima personeel en deskundig.