Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autobedrijf Corstjens Hunsel B.V.

Autobedrijf Corstjens Hunsel B.V.

Kraakstraat 23, 6013 RR HUNSEL

Openingstijden

Over ons

Autobedrijf Corstjens Hunsel is gevestigd in het dorp Hunsel hetgeen gelegen is tussen Weert en Roermond en tussen Eindhoven en Maastricht. Vanaf 1966 een vertrouwd adres voor verkoop en onderhoud van bijna alle merken! Autobedrijf Corstjens is een universeel autobedrijf dat naast onderhoud en verkoop van alle merken een specialiteit heeft opgebouwd in het merk Fiat en Alfa-Romeo. Tot 2014 zij wij Fiat-a.s. dealer geweest. Daarnaast zijn wij lid van de BOVAG, hetgeen staat voor een kwaliteitslabel! Onze bedrijfs-missie Tegen een faire prijs mobiliteit te verschaffen, waarbij wederzijds vertrouwen en een win-win situatie voor beiden een belangrijke rol speelt. Daarbij stemmen we onze professionele service af op Uw individuele wensen waardoor service maatwerk wordt! Aan alle merken verrichten we professioneel en betaalbaar onderhoud, snel-service, aircoservice, schade- en ruitenherstel. Om van alle merken voldoende technische informatie in te winnen en kennis middels trainingen zijn we aangesloten bij diverse leveranciers van data. Daarnaast zijn we uitgebreid uitgerust met geavanceerde werkplaatsapparatuur en testkasten om nagenoeg alle merken aan te kunnen! Autobedrijf Corstjens staat voor: efficient en produktief en professionele automatisering. minimale overhead en bureaucratie. no-nonsense benadering en vaste lage prijsstelling. professioneel vanwege goede werkplaats-uitrusting. vakkundig vanwege goed geschoolde en betrokken medewerkers. eerlijk, betrouwbaar, duidelijk en transparant.

Reviews

Louis

Fijne persoonlijke benadering. de klant is koning.

26.05.2019

Mat

In eerste instantie met de camper brengen voor keuring en grote beurt werd afgeweken van telefonische afspraak zou 4 dagen duren inplaats van twee,mee acoord gegaan en kreeg dag twee telefoon dat de camper klaar was,ik natuurlijk verbaasd verder goed geholpen alleen kwam ik er thuis achter dat mijn serviceboekje niet was afgetekend dus volgende week terug voor stempel

17.05.2019

M

Ik kom al jaren bij deze garage en ben heel tevreden. Aardig personeel en goede kwaliteit en uitleg als er vragen zijn! Voor mij een top garage waar ik al twee prima auto\'s heb gekocht in al die jaren dat ik klant ben!

29.03.2019

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Autoruiten
Bandenservice
Bromfietsen
Financiering & verzekering
Inkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Werkplaats

Contact

Autobedrijf Corstjens Hunsel B.V.

E. Corstjens

Openingstijden

Autobedrijf Corstjens Hunsel

Ma – Vr
08:0012:00Uur
13:00
17:30Uur
Za
Gesloten
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie