Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

Autobedrijf Coumans-Hompes

Moesdijk 11a, 6004 AX WEERT

394 beoordelingen

4,5

394 Reviews

Toon

Zeer vriendelijk en goed geholpen. Gratis leenauto. Perfecte service.

Jolanda

Prima service ,keurig gebeld toen auto klaar was . Prijs /kwaliteitsverhouding is goed

Toon Reijnders

Olie laten verversen van de automatische versnellingsbak van mijn Mercedes. Er werd duidelijk van tevoren aangegeven met wat voor kosten ik rekening moest houden. Vriendelijk personeel. Voor een eventuele onderhoudsbeurt / reparatie weer naar autobedrijf Coumans-Hompes.

John

Ik werd op een zeer professionele en snelle manier geholpen waarbij duidelijk werd aangegeven wat de oorzaak was van het uitvallen van de motor, welke reparaties noodzakelijk waren en de kosten daarvan. Zeker een aanrader deze garage.

Jan

Ze bieden altijd oplossingen, het is een zeer professioneel bedrijf waar ik al jaren klant ben. Zij houden auto rijden betaalbaar.

Wil

Wij worden altijd snel en goed geholpen. Een fijne garage die wij anderen ook aanbevelen

Peter Stikkelbroeck

Kom al jaren met 5 voertuigen bij Coumans Hompes. Van camper tot personenauto. Ze hebben alle moderne gereedschappen in huis en de monteurs zijn goed opgeleide vakmannen. Wat ik zeker zo belangrijk vind is de benadering en behandeling van mij als klant. Altijd vriendelijk en een duidelijke uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.

Mario

Zoals eigenlijk bij ieder contact werd ik ook gisteren zéér klantvriendelijk geholpen. Het voelt als familie.

william

de koppeling was kapot en de auto werd met de sleepdienst bij Coumans-Hompens neergezet. na ontvangst ging de auto per direct de brug op voor onderzoek waarbij ik door Maurice goed op de hoogte gehouden werd over de voortgang van de reparatie en wat er kapot was. Na reparatie kwam ik de auto ophalen en liet hij nogmaals zien wat er vervangen was en heeft ook uitgelegd waarom. Auto rijd en schakelt weer als een zonnetje en de ingreep is duur. Maurice staat achter zijn producten en diensten die hij aanbiedt en wat het in deze echt de kracht is is dat zij de tijd nemen om je door een reparatie te praten... wat is er kapot, opbouw van de kosten. Autorijden is duur, deze reparatie heeft ook veel geld gekost. Door het verhaal wat zij vertellen begrijp je de kosten en de kosten opbouw.... heel plat gezegd... ik voel me niet genaaid en heb wel eens meegemaakt dat dat anders is. Vertrouwen in wat wat de mensen doen en kunnen is van belang. dat geeft Coumans-Hompens mij... geen 10 wel een 9 .... mag altijd ruimte zijn voor verbetering...

Maurice

Bij dit bedrijf wordt je altijd goed geholpen. Sterke punten zijn de goede service, tijd en uitleg die ze voor je nemen, vriendelijk. Verbeterpunten heb ik dan tot nu toe nog niet kunnen ontdekken.