Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

Autobedrijf Coumans-Hompes

Moesdijk 11a, 6004 AX WEERT

374 beoordelingen

4,5

374 Reviews

mary Smits

Snelle service, ook tussendoos

Harvey

Wordt altijd goed en snel geholpen voor kleine onderhoud van mijn auto’s. Eerlijk advies en goede service! Tevens 2e keer een occasie auto aangeschaft. Prima garage!

Erik

Goede contrôle van banden en staat van de motor. Degelijk advies voor automaatrijders mbt het onderhoudschema. Dit verlengt de levensduur en het storingsvrij en comfortabel rijden.

Wim

Altijd correct geholpen, goede service en prettig contact !

Thom

Op 28 mei 2021 een jong gebruikte auto aangeschaft incl. een set winterbanden welke een half seizoen oud waren, aldus de desbetreffende verkoper. De vorige eigenaar had deze aangeschaft maar dit lijkt me zeer onwaarschijnlijk. In goed vertrouwen heb ik de winterbanden niet bekeken aangezien hij me vertelde dat deze in opslag lagen. Afgelopen week de set gaan ophalen, helaas waren het banden wat al 11 jaar oud waren en gemiddeld 5 millimeter profieldiepte. Na meerdere keren contact te hebben gezocht kreeg ik het aanbod om 4 nieuwe banden te kopen à inkoopprijs aangezien zij hier niet schuldig aan waren. Het aanbod was 325 euro voor 4 banden incl. montage, na een paar minuten googlen had ik dezelfde banden al goedkoper gevonden incl. bezorging & montage. Al met al voel ik me er niet meer prettig bij om bij deze garage iets te laten doen.

Dolf

Deze garage verzorgd al jaren het onderhoud aan onze auto’s maar ook als je net voor het weekend nog even binnenkomt met een klein probleempje willen ze je helpen.

Hans Laenen

Vriendelijk, goede vakmensen, kortom een super garage

Cornelis

Een uitstekende garage, met 'gevoel' voor de klant. Vakbekwaam!

Henk

Prima service gerichtheid: je kunt altijd terecht, voor grotere maar ook voor kleinere zaken. Fijn om te weten dat je er terecht kunt bij zaken waarvan jezelf geen verstand hebt.

Marjo

Goede service