Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autobedrijf Foolen

Autobedrijf Foolen

Poeldonk 34, 5275 HP DEN DUNGEN

Openingstijden

Over ons

OVER VAKGARAGE HARRIE FOOLEN Wij houden ons bezig met het onderhoud, service en reparatie van alle voorkomende auto's. Met als specialiteit Amerikaanse Auto's en lichte bedrijfsauto's. Wij werken met zeer hoog opgeleide mensen en zeer moderne apparateur. Ook verzorgen wij de verkoop van nieuwe en gebruikte auto's.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Taco

Zeer goed geholpen, na sluitingstijd, door deze garage. Ik kwam stil te staan nadat de oliedruksensor kapot ging en mijn auto in zeer snel tempo olie verloor. Garage net gehaald. Nadat ontdekt was wat het probleem was heeft "opa" Foolen net voor sluitingstijd bij de leverancier in Den Bosch de juiste onderdelen gehaald. Daarna gemonteerd en reed ik weg als een zeer tevreden klant. Zeer service gerichte garage die meedenkt met de klant.

20.02.2020

Harmen Bockma

Halverwege vorig jaar kocht ik een Ford Focus stationwagen uit 2005 bij de familie Foolen. De wagen bevalt nog steeds erg goed en hij kwam onlangs glansrijk door de APK. Het onderhoud was inderdaad uitstekend, zoals me ook door de heer Foolen was verzekerd. Blij dus met mijn aankoop.

03.04.2019

Jeroen S

Een nette ontvangst en een fijne omgang. Recentelijk een Volvo V50 gekocht. De auto bevalt erg goed. Vakgarage Foolen komt afspraken goed na en heeft een goede en klantgerichte service. Kortom een fijn familie bedrijf met oog voor detail. E

15.02.2019

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Bandenservice
Onderhoud
Schadeherstel

Contact

Autobedrijf Foolen

B. Foolen

Poeldonk 34
5275 HP DEN DUNGEN
www.vakgaragefoolen.nl
Openingstijden

Showroom

Ma – Za
09:0018:00Uur
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

Werkplaats

Ma – Vr
08:0017:00Uur
Za
09:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie