Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autobedrijf Gebr. Verboom

Autobedrijf Gebr. Verboom

Maasweg 2, 3144 DA MAASSLUIS

Openingstijden

Over ons

Anno 1985 startte onze vader, John Verboom, zijn bedrijf in Schiedam centrum onder de toepasselijke naam, Autobedrijf Verboom. Vijf jaar later was het bedrijf op de toenmalige locatie uit z'n jasje gegroeid en werd een twee verdiepingen tellend pand in Rotterdam betrokken met een voorraad van 200 wagens. Begin deze eeuw werd het pand verkocht aan een projectontwikkelaar waarna wij ons in onze woonplaats Maassluis vestigden en zakelijk op onze eigen benen gingen staan (met senior als zeer deskunig adviseur en vraagbaak op de achtergrond). De overgang naar het digitale tijdperk hebben wij vanaf het begin meegemaakt. Waar wij onze voorraad in het begin altijd presenteerden in de (plaatselijke) kranten werd internet het medium om de advertenties te plaatsen. person_signature_image1_1536913242.png Bijkomend gevolg was dan ook dat woonplaatsen van onze klanten zich uitbreidden van Maassluis en Maasland naar Den Helder tot Maastricht. In 2016 herhaalde de geschiedenis zich en groeiden ook wij uit ons jasje. We verhuisden naar onze huidige locatie,een twee verdiepingen tellend pand (Waar hadden we dat eerder gehoord). Pa zou fier geweest zijn. Met trots heten wij U dan ook welkom bij ons familiebedrijf Gebr.Verboom. Met een gevarieerde voorraad van 80 wagens, moderne werkplaats, poetsafdeling en autotransport kunnen we U op alle vlakken van de automotive branche van dienst zijn. Neem een virtueel kijkje bij ons bedrijf via de website of bezoek ons recent (sinds 2016) nieuw betrokken pand. Ons voltallige team staat voor U klaar.

Reviews

Bas

Tweedehands wagen gekocht. Lekt olie, moest al snel koppakking laten vervangen. Stond water in achterbak? Bovag garantie stelt niks voor Ramen lopen aan, deur bestuurder gaat naar een paar maanden ook niet meer open.

11.08.2019

Desiree

Ik beveel dit bedrijf zeker aan. Beide eigenaren weten precies wat ze doen. Je krijgt waar voor je geld. Ik heb hier een opel astra gekocht in zeer nette staat en rijd perfect. Echte kwaliteit geleverd zoals afgesproken. De eigenaar neemt de tijd voor en je word niet alles een nummer behandeld. Indien ik in de toekomst een nieuwe auto zoek zal ik zeker hier weer kijken. Zoeken jullie een goede auto voor een goede prijs dan ben je hier aan het juiste adres.

10.08.2019

Ton

Geweldige service en klant vriendelijk

13.07.2019

Toon alle reviews

Onze merken

Universeel autobedrijf

Alfa Romeo
Audi
BMW
Chevrolet
Citroen
Dacia
Daewoo
Dodge
DS Automobiles
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Kia
Lexus
Mazda
Mercedes-Benz
MINI
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Renault
Saab
SEAT
Skoda
Suzuki
Toyota
Volkswagen
Volvo

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Bandenservice
Financiering & verzekering
Inkoop
Onderhoud
Televerkoop
Vervangend vervoer
Vrijwaring
Werkplaats

Contact

Autobedrijf Gebr. Verboom

- -

Openingstijden

Gebr. Verboom

Ma – Vr
09:3018:00Uur
Za
10:0018:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie