Bekijk nu uw favorieten.

33 beoordelingen

4,4

33 Reviews

Sjaak Taskin

Nemen de tijd voor vragen en zijn Klantvriendelijk. Zijn bereid om ook haar verantwoordelijkheid te nemen bij garantiezaken.

Mark van Losser

anoniem

Ilja van Luling

Recent een gebruikte auto gekocht via Roy Baarse. Erg goede service, tijdens het eerste gesprek werden onze wensen en mogelijkheden rustig besproken en vervolgens werden diverse opties uitgewerkt en doorgestuurd. We hadden echt het idee dat ze de tijd voor ons namen en uiteindelijk zojuist onze eerste rit in de Volkswagen Tiguan naar Italië gemaakt. Wat een genot!

Andre van de poppe

Prima familie bedrijf

Ronald Hoogland

Hallo lezer. Dit moet ik zeker vertellen. Ik heb bij Auto bedrijf Baarse een prachtige witte Bmw 120i gekocht met garantie maar met later toch wat techische problemen. Kan gewoon gebeuren. Autobedrijf Baarse heeft dat met veel speur en denkwerk en met hun ervaring helemaal top opgelost. Ik ben zeer tevreden met hun service en klantvriendelijkheid. Met aanschaf van een volgende auto ga ik zekers eerst bij hun langs. Alleen al om de prachtige speciale auto\'s die in en om de showroom staan te bekijken. Bedankt allemaal. 👍

anoniem

toppie, doorgaan zo

Rudy Koopman

Bert Schaffers

Joop Verhoef