Bekijk nu uw favorieten.

208 beoordelingen

4,6

208 Reviews

Mathijs

Sinds begin van het jaar lease ik zakelijk een Skoda Fabia Combi MC via Van Mourik. Met name het vakmanschap van verkoper/adviseur Koos gaf de doorslag. Ik beveel Van Mourik van harte bij iedereen aan.

Martin

Behoeft geen toelichting.

Lj werkhoven

Heel goed & netjes geholpen door Bastian! :)

K S Broersma

uitstekend persoonlijke belangen behartiging

Laura

Opzoek gegaan naar een andere iets grotere auto dan dat ik had. Mijn vader komt al jaren door de goede service bij van Mourik. Zo ook nu weer daar terecht gekomen voor een andere auto. Weer super goed geholpen, goed gesprek gehad, fijne proefrit gehad en te weten gekomen dat de auto ook echt niks mankeert. Blij met mijn aankoop en de service en kennis van de medewerkers.

Fred

Niet alleen een super auto, maar ook blij met de snelle communicatie. Garage van Maurik heb ik ervaren als een gemoedelijke firma met hart voor auto’s, maar ook voor de belangen van hun klanten! Koos, dankjewel voor je bemiddeling bij de aankoop van onze super de luxe Mazda!

Anton

Dit was mijn eerste ervaring met dit autobedrijf. het was erg druk, zowel bij de bezichtiging als aflevering . dit leverde wat wachttijd op. maar niet storend en netjes voorzien van koffie. enig min puntje. mijn nichtje kocht in dezelfde week ook een vergelijkbare auto en kreeg bij aflevering een autowaskaart t.w.v. € 50,- zo zie je maar dat je daar als bedrijf voorzichtig mee moet zijn. klanten kunnen elkaar kennen of zelfs familie zijn . Voor de rest een prima bedrijf en aflevering van de auto

Desiree

We hebben hier een mooie auto uitgezocht en we zijn fijn en snel geholpen door Marco. Goede service en nu veel rijplezier van een mooie Ford Fiesta!

Alex

Mijn BMW had kuren en was net uit de garantie verlopen. Samen met Mark van Mourik tot een coulance regeling gekomen. Wederom top geregeld en de BMW loopt weer als vanouds. Top service, nette afspraken en alles voor de klant. Mijn garage voor de komende jaren.

Marco

Mooie collectie auto's waar je veel keuze in hebt zodat je eigenlijk altijd kunt slagen. Goede afhandeling van de inruil auto's en goede aflevering van de gekochte auto's. Koos heeft ons goed geholpen.