Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

Autobedrijf J. van Mourik & Zn

Industrieweg 3, 4104 AP CULEMBORG

490 beoordelingen

4,7

490 Reviews

Mike

Erg vriendelijk geholpen. Uit eindelijk een erg nette Opel Insignia gekocht. Waren 2 kleine dingetjes stuk die netjes verholpen zijn. Auto werd afgeleverd met een nieuwe apk. Bij aflevering wederom netjes geholpen alle papieren netjes in een mapje en de auto stond gewassen en wel klaar in de showroom met een strik erop. Nog wat lekkernij mee gekregen voor thuis.

Myriam Korf

Ik ben geholpen door Bas. Hij was een vriendelijke, geduldige, vakbekwame verkoper. De gastvrijheid van Mourik is groot. Je wordt vriendelijk en gastvrij geholpen. Ze kunnen al je vragen goed beantwoorden en geven je goed de ruimte om zelf te beslissen. Geen zogezegde verkoop met het mes op de keel. Het voelde ook zeer vertrouwd. Ik ben met een goed gevoel naar huis gereden in mijn mooie nieuwe auto.

Kim

Fijn whatsapp contact van te voren gehad aangezien het nog een stukje rijden was. Vervolgens fijn geholpen en een proefrit naar mijn huis (30 min) mogen rijden. Ik ben geholpen door Koos. Bedankt Koos voor je fijne en goede service!

Jaap koster

Duidelijk Veel assortiment aan voertuigen Mooie winkel Klantvriendelijk

Mark

Zeer tevreden met mijn aankoop, Koos was erg behulpzaam en leverde een goede service. Top bedrijf, aanrader!

Sylvester

-

Danny

Al tijdens de eerste kennismaking met het bedrijf en de verkoper was ik zeer tevreden. Wat gelijk opvalt is dat het een familiebedrijf is welke er staat voor de klant. Ook de aflevering van de auto was goed geregeld, netjes gepoetst en natuurlijk een leuke strik op de auto! Al met al niks te klagen en dik tevreden!

liever

Zeer vriendelijk contact, we konden snel schakelen, goede inruilprijs, goed overall bod. Mijn indruk: eerlijke en betrouwbare dealers.

Wesna

Vlak voor kerst hebben een Renault gekocht bij Autobedrijf Jan van Mourik & Zn. Tussen proefrit en aflevering zijn wij telkens vriendelijk geholpen. Wij rijden met een goed gevoel in onze nieuwe auto!

Frank IJ

Goede ontvangst, heel goed geholpen, er wordt rustig de tijd voor je genomen, zeer tevreden.