Bekijk nu uw favorieten.

641 beoordelingen

4,3

361 Reviews

Niek

Zeer zeer goed. Ze overleggen en leggen uit wanneer nodig, daarin tegen voeren ze uit wat moet. Het getuigt van een gedegen klanten kennis. Autobedrijf Jos Derksen typeert zich als een no sense bedrijf dat echt eerlijk advies geeft en geen cent te veel in rekening brengt. Verder kennen ze een zeer open wijze van klant contact, je kan met de monteur spreken, de eigenaar of bedrijfsleider om je vragen te stellen of hulp te vragen. Iets van mij zeer aanspreekt. Hier kan de merk dealer / garage,( en ik denk ook collega vakgarage ) nog iets van leren. Of het nu om de aanschaf van een auto gaat of wanneer het een reparatie betreft, je krijgt echt waarde voor je geld. Ik raad garage Jos Derksen graag aan iedereen die waar voor zijn geld wil en zorgeloos auto wil rijden.

Paul

Bedrijf is deskundig. Auto snel en prima gemaakt. Personeel atent en hulpvaardig. Ze geven aan waar je op moet letten en wat je er aan kunt doen.

Mitchell

Monteur wist direct wat er aan de hand was en liet mij ook zien waar het probleem zat. Onderdelen werden snel geleverd waardoor het niet lang duurde voordat de reparatie uitgevoerd kon worden.

Tineke

mijn ervaringen met dit bedrijf zijn alleen maar heel positief

Gerard

Prima, correcte afspraak goede service.

Anoniem

Vriendelijk, meedenkend, snel, accuraat, servicegericht, enz!!!

J.W.

Onze ervaring zijn altijd zeer positief, ook voor een een vraag kun je altijd terecht en indien mogelijk ook snel opgelost.

Wendy

Goede service, duidelijke uitleg en vriendelijk personeel.

Bjorn

Professioneel en behulpzaam bedrijf. Met een persoonlijke benadering. Denkt zeker met de klant mee.

Paul

Zeer goed, behulpzaam