Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autobedrijf Mouris B.V.

Autobedrijf Mouris B.V.

Capellelaan 67b, 2865 AB AMMERSTOL

Openingstijden

Over ons

Wij spannen ons continue in om onze klanten de best denkbare service te verlenen, ongeacht het merk en de leeftijd van de auto. Voor onderhoud en reparatie van Toyota laten wij onze medewerkers regelmatig trainen door de importeur van Toyota, Louwman & Parqui b.v. te Raamsdonksveer, op wie wij ook een beroep doen voor al onze technische informatie. Bij al onze inspanningen willen wij het autorijden echter wel voor u betaalbaar houden. Dat doen wij door een zakelijke en nuchtere benadering in onze bedrijfsvoering. U bent bij de VETOS geen nummer en onze bedrijven zijn geen “paleizen”. Geen overbodige franje dus , gewoon datgene leveren wat u als klant verwacht! Voor onze auto's, de onderhoudsbeurten en de reparaties betaalt u een volstrekt normale prijs. Het gedegen advies, de perfecte aflevering en de zorgvuldige nazorg krijgt u op de koop toe, gratis! Ook gratis Wifi terwijl uw wacht op het onderhoud of de reparatie van uw auto. Voor nieuwe en gebruikte auto's, onderhoud, apk en reparatie. Al 30 jaar een vertrouwd adres!

Reviews

Justin

In aanraking gekomen met dit bedrijf door \'familie ervaring\', zeker een aanrader daar de service perfect is en het bedrijf met jou meedenkt. Mouris kijkt niet naar de kosten maar of een klant tevreden het bedrijf verlaat en met plezier terugkomt of terug kijkt naar zijn of haar ervaring bij Mouris. Ga zo door !

07.07.2019

Jieneke en Martin

Super! Heel prettig persoonlijk contact. Terwijl onze Toyota die we vorig jaar bij Martin hadden gekocht, zijn eerste beurt kreeg, hebben wij door het prachtige dorp Ammerstol gewandeld. Het aantal Toyota\'s viel ons op .... logisch met zo\'n geweldige garage vlakbij!

29.06.2019

Arie

Aanschaf gebruikte auto Dit is wat wij nodig hadden,dat er geluisterd werd naar onze wensen. Na jaren klant te zijn geweest bij een garage in de buurt En waar gemeld werd dat ik met mijn hele lange benen niet in een Verso S kon zitten weg gegaan Ik heb Martin mijn wensen gezegd Martin is gelijk aan de slag gegaan en heeft gevonden wat ik graag wilde,slede onder bestuurdersstoel geplaatst Probleem opgelost ,ik zit goed Er wordt heel veel tijd uitgetrokken voor je,wat een schone zaak en lieve mensen en een lekker bakkie koffie Echt een aanrader als je op zoek bent naar een auto

22.06.2019

Toon alle reviews

Wij bieden

APK keuring
Bandenservice
Onderhoud
Werkplaats

Contact

Autobedrijf Mouris B.V.

- -

Openingstijden

showroom

Ma – Vr
08:0017:30Uur
Za
09:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie