Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autobedrijf Mouris B.V.

Autobedrijf Mouris B.V.

Capellelaan 67b, 2865 AB AMMERSTOL

Openingstijden

Over ons

Wij spannen ons continue in om onze klanten de best denkbare service te verlenen, ongeacht het merk en de leeftijd van de auto. Voor onderhoud en reparatie van Toyota laten wij onze medewerkers regelmatig trainen door de importeur van Toyota, Louwman & Parqui b.v. te Raamsdonksveer, op wie wij ook een beroep doen voor al onze technische informatie. Bij al onze inspanningen willen wij het autorijden echter wel voor u betaalbaar houden. Dat doen wij door een zakelijke en nuchtere benadering in onze bedrijfsvoering. U bent bij de VETOS geen nummer en onze bedrijven zijn geen “paleizen”. Geen overbodige franje dus , gewoon datgene leveren wat u als klant verwacht! Voor onze auto's, de onderhoudsbeurten en de reparaties betaalt u een volstrekt normale prijs. Het gedegen advies, de perfecte aflevering en de zorgvuldige nazorg krijgt u op de koop toe, gratis! Ook gratis Wifi terwijl uw wacht op het onderhoud of de reparatie van uw auto. Voor nieuwe en gebruikte auto's, onderhoud, apk en reparatie. Al 30 jaar een vertrouwd adres!

Reviews

Wim Kruijs

Zo’n 18 jaar geleden kocht ik een Toyota Avensis bij garage Mouris in Ammerstol en heb de auto daar jaren lang ik in onderhoud gehad, ondanks dat het zo’n 20 kilometer rijden is vanaf mijn woonplaats. Waarom zo’n eind rijden voor een beurt? Gewoon omdat ik het toen al een TOP bedrijf vond. De mensen die daar werkten (sommigen nu nog) dachten constructief mee als er iets aan de auto mankeerde, de menselijke maat stond daar hoog in het vaandel, eerlijke voorlichting en dat alles voor een redelijke prijs. Vanmiddag kocht ik weer een Toyota Avensis (occasion)bij dit bedrijf. De eigenaar (Martin), nam rustig de tijd, mijn vrouw en ik werden keurig en vriendelijk geholpen. Geen opdringerige, gladde verkooppraatjes, maar gewoon eerlijk en vakkundig. Heerlijk om op die manier een auto te kopen! Volgende week vrijdag wordt de auto afgeleverd. Ik weet zeker dat hij dat tiptop in orde is. Wat een klasse bedrijf. Waardering wordt altijd uitgedrukt in een getal van 1 een tot 10. Wat ons betreft gaat de waardering ruimschoots over de 10 heen. Als elk bedrijf op die manier met z’n klanten omgaat zag Nederland er een stuk anders uit. Klasse!!

23.06.2020

Iwan

Zoekend op internet naar de door ons gewenste auto bracht ons naar Ammerstol. Mouris heette het autobedrijf. Vanaf de eerste seconde kregen we het gevoel dat we onverwachts in een warm nest kwamen. Wat we overal kwijt zijn was hier nog ouderwets aanwezig: echtheid, menselijkheid, rust, aangename werksfeer, aandacht, vakmanschap en geen mooie praatjes maar oprecht op ons toegesneden informatie. Helaas zijn de afstand van onze woonplaats en onze leeftijd voor ons aanleiding geweest om voor verder onderhoud afscheid te nemen van Mouris, een bedrijf waarvan we dachten dat zoiets niet meer bestond. Dank voor alle goede zorgen en fijne contacten!

27.03.2020

Bert

Niet direct een garage uit mijn directe omgeving (woon in Roermond), uitgekozen voor de aankoop van mijn nieuwe auto. Maar de te overbruggen afstand dubbel en dwars waard. Een familiebedrijf dat van meet af aan vertrouwen uitstraalt en dat zeer zeker waar maakt. Auto geleverd op afgesproken dag, compleet, met als extraatje 4 nieuwe banden inclusief velgen. SUPER !! Dit bedrijf beveel ik, ook in mijn directe omgeving, vol vertrouwen aan !!

11.03.2020

Toon alle reviews

Onze merken

Garagebedrijf

Toyota

Wij bieden

APK keuring
Bandenservice
Onderhoud
Werkplaats

Contact

Autobedrijf Mouris B.V.

- -

Openingstijden

showroom

Ma – Vr
08:0017:30Uur
Za
09:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie