Bekijk nu uw favorieten.

231 beoordelingen

4,8

231 Reviews

paul de jong

23 julie 2020 na onze eerste aankoop 8 jaar geleden van een toyota bij garage mouris tot volle tevredenheid hebben wij nu ook de tweede toyota daar gekocht onze ervaring is dat alles bespreekbaar is met martin tot over 8 jaar martin zaandijk wil en paul

Hans Verburg

Ik heb in januari een 2e hands Toyota Avensis uit 2009 gekocht. Deze is in prima staat afgeleverd en bevalt naar volle tevredenheid. Ook ben ik zeer goed geholpen toen als gevolg van een terugroepactie van Toyota (deze moest door een officiële dealer worden uitgevoerd, in dit geval Louwman Amersfoort) het deksel van de benzinetank niet goed was teruggeplaatst. Foutje van Louwman, maar toch door Mouris verholpen. Scheelde een hoop gedoe voor mij. Voor mij het bewijs dat een bedrijf als deze, betrouwbaarder is dan een officiële dealer.

John

6 weken geleden onze inmiddels 5de auto bij auto Mouris gekocht. Een Toyota RAV4. Een maand geleden deze prachtige auto in ontvangst mogen nemen. En dat wij onze auto’s bij Martin, Madelon en hun team kopen heeft een reden. Het voelt inmiddels vertrouwd, wij voelen ons daar thuis en “zaken” met ze doen gaat altijd op basis van eerlijkheid en oprechtheid! Vanuit die basis is dan ook alles bespreekbaar en dat maakt dat wij graag terugkomen en ons inmiddels tot de grote schare van vaste klanten behoren die auto Mouris rijk is. Ondanks dat dit “familie“ autobedrijf niet bij ons in de buurt zit. Onze kinderen kopen er inmiddels ook hun auto. Met andere woorden......een TOP BEDRIJF......waar hun slogan “persoonlijke aandacht, daar gaat het om!”, voor 200% wordt waargemaakt! John & Josien Utrechtse Heuvelrug

Wim Kruijs

Zo’n 18 jaar geleden kocht ik een Toyota Avensis bij garage Mouris in Ammerstol en heb de auto daar jaren lang ik in onderhoud gehad, ondanks dat het zo’n 20 kilometer rijden is vanaf mijn woonplaats. Waarom zo’n eind rijden voor een beurt? Gewoon omdat ik het toen al een TOP bedrijf vond. De mensen die daar werkten (sommigen nu nog) dachten constructief mee als er iets aan de auto mankeerde, de menselijke maat stond daar hoog in het vaandel, eerlijke voorlichting en dat alles voor een redelijke prijs. Vanmiddag kocht ik weer een Toyota Avensis (occasion)bij dit bedrijf. De eigenaar (Martin), nam rustig de tijd, mijn vrouw en ik werden keurig en vriendelijk geholpen. Geen opdringerige, gladde verkooppraatjes, maar gewoon eerlijk en vakkundig. Heerlijk om op die manier een auto te kopen! Volgende week vrijdag wordt de auto afgeleverd. Ik weet zeker dat hij dat tiptop in orde is. Wat een klasse bedrijf. Waardering wordt altijd uitgedrukt in een getal van 1 een tot 10. Wat ons betreft gaat de waardering ruimschoots over de 10 heen. Als elk bedrijf op die manier met z’n klanten omgaat zag Nederland er een stuk anders uit. Klasse!!

Iwan

Zoekend op internet naar de door ons gewenste auto bracht ons naar Ammerstol. Mouris heette het autobedrijf. Vanaf de eerste seconde kregen we het gevoel dat we onverwachts in een warm nest kwamen. Wat we overal kwijt zijn was hier nog ouderwets aanwezig: echtheid, menselijkheid, rust, aangename werksfeer, aandacht, vakmanschap en geen mooie praatjes maar oprecht op ons toegesneden informatie. Helaas zijn de afstand van onze woonplaats en onze leeftijd voor ons aanleiding geweest om voor verder onderhoud afscheid te nemen van Mouris, een bedrijf waarvan we dachten dat zoiets niet meer bestond. Dank voor alle goede zorgen en fijne contacten!

Bert

Niet direct een garage uit mijn directe omgeving (woon in Roermond), uitgekozen voor de aankoop van mijn nieuwe auto. Maar de te overbruggen afstand dubbel en dwars waard. Een familiebedrijf dat van meet af aan vertrouwen uitstraalt en dat zeer zeker waar maakt. Auto geleverd op afgesproken dag, compleet, met als extraatje 4 nieuwe banden inclusief velgen. SUPER !! Dit bedrijf beveel ik, ook in mijn directe omgeving, vol vertrouwen aan !!

Nanny van den Wijngaard

Wij hebben onze Verso S nu een jaar.Mijn man heeft lange benen en kon er eerst niet in rijden. Martin heeft de bestuurders stoel laten veranderen en mijn man zit super Mijn man heeft hele zere benen en kan zelf zijn auto niet wassen, Martin zijn zoon wast zijn auto In een woord,wat een fijn bedrijf met lieve mensen. Zijn super blij met onze aankoop

Mark Van de ven

Ik kom sinds juli 2017 bij Mouris. Eerste keer een Verso van 2012 gekocht Half jaar daarna heeft mijn zoon een eerste auto gekocht een Yaris van 2000 en loopt perfect en super goed uit. En gisteren 7-03-2020 heb ik een auris hybride gekocht van 2014. Ik wilde graag wat zuiniger rijden en Martien heeft weer super geholpen. Ik kom zelf uit Asten 120 km er vandaan. Ik kom niets voor niets terug 3 keer in bijna 3 jaar omdat ik nog nooit zo goed en fijn behandeld ben, en die service is TOP. Hoop dat Martin nog jaren door gaat want de volgende koop ik daar weer. Martin en Kevin jullie weten echt hoe je met mensen om moeten gaan Bedankt en tot de volgende keer

Mayke

Op zoek naar een IQ en daarbij lees ik zelf ook de reviews. Het was een eindje rijden 2x van Middelbeers naar Ammerstol maar met zo’n aardig en gezellig onthaal en mooie rit langs het water, de moeite waard. Een autobedrijf waar service, kennis en vriendelijkheid nog hoog in het vaandel staan. Ik ben zeer goed geholpen en met veel plezier rijd ik in mijn TOYOTA IQ rond.

Fred

Wij hadden een probleem met de electrische bediening van de achterklep van onze RAV4. Vervangen zou meer dan € 2.000 gaan kosten, maar Autobedrijf Mouris komt met een alternatieve oplossing (handbediening, dat wel), die veel goedkoper uitvalt. Maar nu werkt de achterklep weer perfect. Bedankt.