Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autobedrijf Peters

Autobedrijf Peters

Agrobaan 7, 5813 EB YSSELSTEYN

Openingstijden

Over ons

Als Bosch Car Servicebedrijf en aangesloten bij de BOVAG doen wij alles voor u en uw auto! Ons vakkundige en enthousiaste team levert u een prima service, zodat u een tevreden klant blijft. We zijn merkonafhankelijk. Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf voor: • APK-keuring • Regulier onderhoud • Seizoenscontroles • Schadeherstellingen Toe aan een andere auto? Dan bent u bij ons op het juiste adres: in onze showroom en op ons buitenterrein hebben we een zeer ruim aanbod van tweedehands auto’s. We zorgen steeds voor een gevarieerd aanbod. Op deze manier staat er voor u altijd wel een auto tussen die aan uw wensen voldoet.

Reviews

Marian

Zeer vriendelijk en gezellig. Mooie showroom en betrouwbare uitstraling. Met een goed gevoel de garage verlaten met een Renault Megane Estate. Dank he wel!

02.05.2019

Aron

Zeer klantvriendelijk en duidelijk

01.05.2019

Roy

Bedrijf dat; - Zijn afspraken niet nakomt. - Klanten meer factureert dan voorheen doorgegeven. - Al jaren meer uren factureert dan dat er aan de auto in de werkplaats gewerkt wordt (ik heb er helaas jaren gewerkt, dus geloof me maar...) - Heel prettig overkomt, om je vervolgens veel te veel geld uit je portemonnee te trekken. Veel mensen trappen hierin door de slinkse manier van communiceren van Peter Peters. - Slecht omgaat met auto\'s van klanten als ze aan de kant gezet moeten worden en dergelijke, zeker als Peter het druk heeft. Ik wist het wel, op naar ieder willekeurig ander autobedrijf.

19.04.2019

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Bandenservice
Financiering & verzekering
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Sleepdienst
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Autobedrijf Peters

PH Walther

Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
08:0018:00Uur
Za
09:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

Service

Ma – Vr
08:0017:00Uur
Za
Gesloten
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie