Bekijk nu uw favorieten.

169 beoordelingen

4,5

169 Reviews

Dick

Het contact met Eelco, autogarage bedrijf Pheifer heb ik als als zeer prettig en correct ervaren. De auto is in tip top conditie, als mede ook de presentatie en de proefrit. De service is prachtig, de auto werd bij mij thuis gebracht. Met goede uitleg. tevens nog een mooie garantie erbij geleverd van Autotrust. Het kopen van een auto, heb ik hier als bijzonder fijn ervaren, ben blij met deze aankoop bij Eelco en garage bedrijf Pheifer.

Sven

Mooi bmw 4 serie gekocht. Top afgeleverd en top auto!! Top service en uitstekend geholpen.

Jeroen

Na het vinden van de auto die we graag zouden willen hebben dmv de website, had ik sochtends gebeld om een proefrit aan te vragen. Dit ruim 200km van het auatobedrijf vandaan, kon dezelfde dag nog waarna we vervolgens dezelfde middag nog besloten hebben om de auto te kopen! Dus voor ons was het een geweldige service en een vlotte maar vriendelijke afhandeling!

Eddie van dijk

Super mooie auto gekocht voor een goede prijs, zeer vriendelijk behandeld. Proef rit gemaakt zonder gedoe Eerlijke inruil prijs gekregen voor mijn eigen auto.

Sharon

Netjes geholpen, fijne sfeer en goede service!

B

Voldoende ruimte gekregen om eerst zelf op onderzoek te gaan. Vervolgens goed geïnformeerd en gefaciliteerd met het uitproberen en bekijken van de auto. Duidelijke vervolgafhandeling. Geen enkel moment een onaangenaam gevoel gehad wat ik bij andere autohandelaren wel eens had. Mocht het zo lopen dan kom ik hier zeker weer terug.

Kaylee

Wij hebben goede service ontvangen, en zijn erg blij met onze nieuwe auto die we bij pheifer in Sneek hebben gekocht.

K.A. de Vries

De verkoper was niet opdringerig en luisterde goed naar ons. Zeer positieve ervaring met de verkoper en het autobedrijf. Ben zeer blij met onze nieuwe auto!!!

Jan van Dijk

Voor APK afspraak gemaakt en kon wachten op de werkzaamheden. Lekker bakje koffie gehad en APK was keurig uitgevoerd. Gewoon klasse.

Amin

Wij hebben - ongeveer 6 maanden geleden - een Audi G-tron gekocht bij Autobedrijf Pheifer. Wij zijn hier uitstekend bij geholpen, de service was echt top. Ook na de koop contact gehouden over de auto, voornamelijk Eelco Wester heeft ons altijd zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Echt een topper! Wij zijn ook zeer tevreden met de auto, prima koop bij een topbedrijf! Een echte aanrader. Alleen maar lof! Keep up the good work. Gr. Amin