Bekijk nu uw favorieten.

172 beoordelingen

4,5

172 Reviews

Joop

Goede service .

Cor

Prima service, communicatie, heerlijke auto. Gewoon menselijk!

Ruud Bonneveld

Mijn ervaring met autobedrijf Pfeiffer is geweldig ik ben uitermate goed behandeld door Elco Wester een prima men menselijke verkoper maar als het er op aankomt ook goed zakelijk dus ik zou iedereen aanraden om daar een auto te kopen in een woord één geweldig bedrijf toppieeeeee

Dick

Het contact met Eelco, autogarage bedrijf Pheifer heb ik als als zeer prettig en correct ervaren. De auto is in tip top conditie, als mede ook de presentatie en de proefrit. De service is prachtig, de auto werd bij mij thuis gebracht. Met goede uitleg. tevens nog een mooie garantie erbij geleverd van Autotrust. Het kopen van een auto, heb ik hier als bijzonder fijn ervaren, ben blij met deze aankoop bij Eelco en garage bedrijf Pheifer.

Sven

Mooi bmw 4 serie gekocht. Top afgeleverd en top auto!! Top service en uitstekend geholpen.

Jeroen

Na het vinden van de auto die we graag zouden willen hebben dmv de website, had ik sochtends gebeld om een proefrit aan te vragen. Dit ruim 200km van het auatobedrijf vandaan, kon dezelfde dag nog waarna we vervolgens dezelfde middag nog besloten hebben om de auto te kopen! Dus voor ons was het een geweldige service en een vlotte maar vriendelijke afhandeling!

Eddie van dijk

Super mooie auto gekocht voor een goede prijs, zeer vriendelijk behandeld. Proef rit gemaakt zonder gedoe Eerlijke inruil prijs gekregen voor mijn eigen auto.

Sharon

Netjes geholpen, fijne sfeer en goede service!

B

Voldoende ruimte gekregen om eerst zelf op onderzoek te gaan. Vervolgens goed geïnformeerd en gefaciliteerd met het uitproberen en bekijken van de auto. Duidelijke vervolgafhandeling. Geen enkel moment een onaangenaam gevoel gehad wat ik bij andere autohandelaren wel eens had. Mocht het zo lopen dan kom ik hier zeker weer terug.

Kaylee

Wij hebben goede service ontvangen, en zijn erg blij met onze nieuwe auto die we bij pheifer in Sneek hebben gekocht.