Bekijk nu uw favorieten.

369 beoordelingen

4,5

369 Reviews

O.

Ik heb het bijzonder gewaardeerd dat de schade die door derden aan mijn auto veroorzaakt is tijdens APK/ onderhoudsbeurt (spiegel kapot gereden) zonder morren voor hun rekening genomen is.

JG Oudeman Gelijsteen

Prima

C Nagtegaal

Auto gebracht om 8.15 uur, gevraagd hoe laat klaar,om ongeveer 14.00uur ,kom om 16.15uur moet 45 minuten wachten,was niet klaar, bestelde fietsendrager kan niet geleverd worden(november pas)krijg wel een rekening voor trekhaak en fietsendrager,dat kan natuurlijk niet ,heb alleen trekhaak betaald, voor de fietsendrager word ik in november gebeld..

Joop

auto gebracht voor APK en olieverversen ,en gevraagd of ze de achterwisser wilden vervangen. Was verbogen in de wasstraat ,werd gebeld door de monteur dat het wis resultaat nog goed was dus geen onnodige vervanging. Netjes!

Edith

Zijn deskundig en staan altijd meteen voor je klaar. Een zeer betrouwbaar bedrijf

Pia

Kom as zaterdag mijn auto halen dus weet het nog niet.

Els

beste garage welke ik in 50 jaar auto rijdenheb bezocht|||||

N de jong

Mijn ventilator maakte herrie kosten 160 euro,maar achteraf bleek dat niet nodig te zijn dat was wel eerlijk. Bravo

Pim Willems

Een aandachtspunt vind ik het schoon opleveren van de auto. Aan de bumper leek schade te zijn na montage. Gelukkig bleek het smeer te zijn, die na enig poetsen verwijderd kon worden. Toch even schrikken. Vr. Groet.

George

Bij ontvangst werd duidelijk de verschillende mogelijkheden en nadelen van mijn keuze aangegeven. Bij het ophalen van de auto, eind van de dag, werd kort uitgelegd en voorgedaan hoe de afname en het opzetten in zijn werk gaat. Geen vervolg hieraan door bijvoorbeeld de vraag of ik het zelf wilde proberen.