Bekijk nu uw favorieten.

177 beoordelingen

4,3

146 Reviews

Jan

Ik heb bij dit bedrijf een vrijwel nieuwe auto gekocht en mijn oude ingeruild. Het gesprek verliep uitermate plezierig, er wordt goed naar de klant geluisterd. SERVICE mag gerust met hoofdletters geschreven worden.

Ellen

Klantvriendelijkheid en service staat voorop bij dit familiebedrijf

Rijk Jan

Prettige ontvangst en afhandeling van de koop.

Marleen

De kwaliteit van een deskundig en betrokken familiebedrijf. Auto tiptop in orde, voor de deur afgeleverd met nog een paar sneeuwkettingen in bruikleen in de achterbak

marieke

een net en vriendelijk bedrijf goede service

willem

klantvriendelijk, snelle service ,goeie koffie

fred

eerste indruk was al heel goed, echt een familiebedrijf met een mooi wagenpark aan occasions. Geen moeilijke onderhandelingen..de auto werd keurig afgeleverd incl. beurt, Bovag en vier nwe banden.. Dit bedrijf gaf mij een goed gevoel en is zeker aan te raden

Anoniem

In december 2018 heeft onze auto hier een grote beurt gehad en een APK keuring. Een dag na de beurt stonden we met een platte band langs de snelweg. Uiteindelijk bleek dat de twee voorbanden keurig waren vervangen, maar de oude ventielen zaten er nog in. Tijdens de vervanging was 1 van deze ventielen los gegaan. Na ons weekend weg hebben we autobedrijf Tanis meteen gebeld. Er werd beloofd dat de monteur zou terugbellen, maar dit telefoontje bleef helaas tot twee keer toe uit. Bij het derde telefoontje kregen we gelukkig de monteur aan de lijn. Hij vond het erg vervelend voor ons, maar kon verder niet veel doen. We konden 20 euro contant terugkrijgen. (Na ruim 500 euro betaald te hebben voor alles en nog 200 euro voor de wegenwacht). Het zou namelijk niet aan de ventielen liggen, die kunnen namelijk altijd wel stuk gaan. Heel vreemd dat dit precies gebeurt nadat de voorbanden zijn vervangen... toen we langsgingen om dit kleine bedrag toch maar te innen, gaf ik de eigenaar een goed bedoelde tip over de klantenservice. Het is namelijk erg vervelend als je 3x moet bellen terwijl er wordt beloofd dat je wordt teruggebeld. De eigenaar zei vervolgens: Waar woon je? Oh, dan had je gewoon langs kunnen komen toch? Belachelijk!! Klanten zijn bij Tanis zeker geen koning. Gelukkig werkt er nog een hele vriendelijke verkoper, anders zouden er allang geen klanten meer komen denk ik. Tot slot wachten we nog steeds op een factuur van de beurt en APK, die al tweemaal opgestuurd zou zijn en niet aankomt. (Terwijl we blijkbaar zo dichtbij wonen... dan breng je hem toch even langs?!) Kortom... nooit heen gaan! Zonde van je geld en je auto!

Jan

Prettig autobedrijf. Staan altijd voor je klaar.

Sket

Bij binnenkomst al gelijk een hartelijk en vertrouwd gevoel. Wij kwamen hier gewoon om ons te oriënteren. maar wij waren er al gauw van overtuigt dat wij bij dit bedrijf een auto wilde kopen en hebben dat ook gedaan. Het voelt gewoon goed.