Bekijk nu uw favorieten.

187 beoordelingen

4,3

187 Reviews

Antoine

Diverse tweede hands auto's bij Tanis gekocht en nooit teleurgesteld. Er wordt gezocht naar een au to zo dicht mogelijk bij je wensen maar binnen je budget. Zeer aanbevelingswaardig

C.

Prettig geholpen en deskundig

John

Voor de 1e keer een auto (golf) gekocht bij Tanis auto uit Waddinxveen. Mijn inruil een Polo uit 2005, na een uitgebreide proefrit met de Golf was voldoende om onder het genot van koffie een goede inruil prijs te krijgen daar ook Remi Tanis enthousiast toonde over de Polo...het gesprek eindigde met de aankoop van de Golf...en ik moet zeggen op en top een auto bedrijf waarin men laat zien dat een klant het gevoel moet krijgen van ' Hier wil ik mijn auto kopen' mijn complimenten aan de monteurs die onze Golf in nieuwstaat hebben klaargemaakt.

Jan

In het voorjaar hier een auto gekocht. Naderhand wat problemen met trekhaak en portierslot gehad. Op een prima manier verholpen, de service na de auto gekocht te hebben is geweldig.

Jordy

Recentelijk bij Autobedrijf Tanis een BMW F31 (3-serie station) 320i benzine gekocht met 130.000 km op de teller uit februari 2014. De auto zag eruit alsof hij zojuist nieuw was geproduceerd. Op heel de buitenkant van de auto geen krasje te bekennen en ook het interieur zag er als nieuw uit. De auto was dus goed klaar gemaakt voor de testrit. De motorruimte zag er netjes uit maar was (gelukkig) niet gecleand dus je kon zien dat er geen lekkagesporen te bekennen waren. Bij een helemaal schoon gespoten motorruimte zet ik toch altijd mijn vraagtekens namelijk. Na een testrit te hebben gemaakt was ik verkocht. De auto reed fantastisch. Na verloop van tijd merkte ik dat de temperatuur van de motor richting de 120 graden liep. Eerst dacht ik dat er een probleem met de koeling was omdat koelvloeistof normaliter rond de 90 graden hoort te zijn. Uiteindelijk bleek het (mede door onderzoek van Autobedrijf Tanis) de olietemperatuur te zijn die wel 140 graden mag worden als je in de Alpen goed doorrijdt (bevestigd door BMW dealer). Geen probleem dus! :) Niet alleen bij de aanschaf maar ook bij bovenstaand issue wat dus geen issue was, heeft Autobedrijf Tanis perfecte service verleent. Remo en de monteurs, bedankt voor de service en wie weet tot de volgende auto :)

Jeroen

Autobedrijf Tanis is een goed bedrijf, ze zijn betrouwbaar,klantvriendelijk en goede service. Je gaat altijd met een smile weg. Ze zijn gewoon toppp!!!!!

Carlo

Super net zoals altijd. Correct snel en netjes.

Jolanda

Netjes en eerlijk geholpen . Leuk familiebedrijf

Albert

Een aanrader om hier een auto te kopen.

Zbigniew Dygas

ZEER GOED VERTROUWD ZEKER AAN TE BELEVEN