Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autobedrijf Terlouw B.V.

Autobedrijf Terlouw B.V.

Grote Esch 915, 2841 MJ MOORDRECHT

Openingstijden

Nieuwste aanbod

Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Fred

In April hebben wij bij autobedrijf Terlouw onze nieuwe auto gekocht na een keurig en (h)eerlijk ongedwongen gesprek met verkoper Robbert-Jan. De auto had een ‘rammel’ en is na,een aardige zoektocht meer dan keurig opgelost, keurig is eigenlijk niet helemaal het goede woord maar wij denken dat er voor de fantastische service, klantgerichtheid en het geduld van Terlouw simpelweg geen woord is wat dat kan verwoorden. We hadden nog nooit van autobedrijf Terlouw gehoord, maar als er weer of nog een auto komt, zal die zeker bij Terlouw vandaan kunnen komen. Directie, verkopers en de mannen van de werkplaats, wat een super team! Nogmaals bedankt voor de fijne ervaring autobedrijf Terlouw!!

21.05.2019

Ferry

Vandaag 13 April onze auto opgehaald . Tijdens onze proefrit ,Waren er een Aantal punten die niet goed waren . In overleg met de verkoper robbert-Jan Zijn deze netjes verholpen zoals Afgesproken . Het bedrijf richt zich op service .en dat is echt waar .ik kan niet Anders zeggen .robbert is Ook echt een goede verkoper, zeer beleeft en niet opdringerig .👍bedankt . 1 puntje ,Ik vind de vloerbedekking (olie vlekken )in de showroom een beetje smoezig overkomen

13.04.2019

Richard

Voor de 2e keer een nette occasion gekocht. Verkopers denken met je mee en direct een testrit maken is geen probleem. Kortom, dit bedrijf is aan te bevelen.

25.02.2019

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Autoruiten
Bandenservice
Bromfietsen
Financiering & verzekering
Onderhoud
Schadeherstel
Vervangend vervoer
Vrijwaring
Werkplaats

Contact

Autobedrijf Terlouw B.V.

Afdeling Verkoop

Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
08:0018:00Uur
Za
09:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie