Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autobedrijf Terpstra B.V.

Autobedrijf Terpstra B.V.

Hearewei 1, 8855 AZ SEXBIERUM

Openingstijden

Over ons

nze vaste klanten kopen meestal iets bijzonders. Net even anders dan bij anderen. Vandaar dat wij niet alleen mooie maar ook bijzondere nieuwe auto's en occasions hebben staan. Een fraaier interieur, mooiere velgen, extra accessoires ... Natuurlijk strekt dit aanbod zich uit in diverse prijsklassen. Kijkt u eens bij ons rond, er is vast wel iets van uw gading te vinden. Wij nemen graag uw auto bij ons in onderhoud. Als u bij ons een auto koopt verliezen wij u niet graag uit het oog. Wij vinden het prettig om ook uw auto verder in prima staat te houden. Wij zijn aangesloten bij de Nationale Auto Pas. De pas wordt bij de aankoop van een van onze occasions meegeleverd.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Gerard

Onze ervaring met deze garagehouder en zijn personeel is zeer goed, afspraken komt men zonder gedoe na, kortom deze garage is een aanrader.

06.07.2019

Mario

Prettig en vriendelijk contact gehad. Op vragen over de auto krijg ik deskundig antwoord en advies. Ik voelde me direct thuis met mijn auto.

29.06.2019

Marieke

Een professioneel en kundig bedrijf die betrokken is en klaar staat voor de klant! Mijn auto heb ik al 10 jaar in onderhoud bij Terpstra. Ook is Terpstra de specialist in het zoeken naar de gewenste auto. Zo heb ik deze week mijn Seat Ibiza mogen ophalen. Ik ben een zeer tevreden klant!

29.06.2019

Toon alle reviews

Wij bieden

APK keuring
Onderhoud
Tankstation
Werkplaats

Contact

Autobedrijf Terpstra B.V.

Dhr. H. Terpstra

Openingstijden

verkoop

Ma – Vr
08:0018:00Uur
Za
08:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

tankstation

Ma – Vr
07:0023:00Uur
Za
08:0018:00Uur
Zo
Gesloten

werkplaats

Ma
08:0017:00Uur
Di
Gesloten
Wo
Gesloten
Do
Gesloten
Vr
Gesloten
Za
Gesloten
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie