Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autobedrijf Van Dijk B.V.

Autobedrijf Van Dijk B.V.

Boelewerf 4, 2987 VD RIDDERKERK

Openingstijden

Over ons

Autobedrijf van Dijk is opgericht in 1989. Wij zijn een gemotiveerd familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het klantgericht en merk-onafhankelijk aanbieden van de ideale auto die aan uw wensen voldoet. In onze showroom vindt u een regelmatig wisselend assortiment van jonge gebruikte auto's van hoge kwaliteit met zeer lage km-standen. Service, kwaliteit en persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel, u kunt dan ook rekenen op een betrouwbare begeleiding bij aankoop van uw auto. Uiteraard is Autobedrijf van Dijk aangesloten bij de Bovag en lid van de NAP. U bent van harte uitgenodigd, D van Dijk

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Familie Sol

Onze eerste indruk bij binnenkomst was een zeer nette garage en een gastvrije ontvangst door de eigenaren. De manier van zaken doen is heel helder en woord is woord. Men neemt alle tijd om je te woord te staan en geven zeer goede informatie zonder zich op te dringen. We konden in alle rust de auto die wij op het oog hadden goed bekijken. Na een proefrit waren we dan ook verkocht en rijden nu al een week met heel veel plezier in de nieuwe auto. Wij raden deze garage dan ook aan binnen onze vrienden/kennissen kring.

06.05.2020

Nico

Met het autobedrijf Van Dijk is het prettig zaken doen in een ongedwongen sfeer. Waarbij de stelregel "Afspraak is afspraak" volledig wordt nagekomen. Een aanrader!

09.04.2020

Sabine van Krochten

Goede service en klantvriendelijk

25.02.2020

Toon alle reviews

Contact

Autobedrijf Van Dijk B.V.

Dennis. van Dijk

Openingstijden

verkoop

Ma – Vr
09:0017:00Uur
Za
10:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden
Contactpersoon

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie