Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autobedrijf van Mensvoort

Autobedrijf van Mensvoort

Valkenswaardseweg 32, 5595 CB LEENDE

Openingstijden

Over ons

Autobedrijf T. van Mensvoort is al sinds 1987 een all-round autobedrijf op dezelfde locatie. Wij zijn al lange tijd lid van de BOVAG en zijn sinds 2005 aangesloten bij AD-Autobedrijf, dit brengt o.a. de mobiliteitsgarantie als groot voordeel met zich mee. Door onze verbouwing in 2000, waarbij er een showroom en een compleet nieuwe moderne werkplaats werden geplaatst, kunnen wij nu in eigen beheer alle mogelijke transacties, reparaties en vele andere werkzaamheden verrichten. Wij kiezen er bewust voor om niet naar een groter bedrijf door te groeien. De klantvriendelijkheid en vooral de persoonlijke benadering naar de klant blijft daardoor gewaarborgd. Dit wordt door veel van onze klanten als zeer positief ervaren en komen graag terug op de gezellige Brabantse sfeer!

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Henry

Wij hebben 3 weken geleden een Hyundai I10 gekocht bij Vakgarage van Mensvoort, na een stugge onderhandeling toch nog iets van de prijs af kunnen halen. Hij wilde niks van de prijs afhalen eigenlijk vanwege de scherpe prijs die het al bezit. Ook was het de auto dubbel en dwars waard. Maar daar bleef het niet bij. De auto had nog 4 maanden APK, en ik vroeg of ik een nieuwe APK erbij mocht hebben. Dat kon, moest ik wel ervoor terug komen. Dus, wij naar huis gereden met onze I10. Week later ben ik naar hem toe gereden met een paar zaken die me waren opgevallen. Geen schokkende dingen maar wel een paar zaken die ik belangrijk vond. Ik kreeg een leen auto mee en hij deed een nieuwe APK erop zetten en de zaken nog maken die mij stoorde en opvielen. Einde van de dag zou de auto klaar zijn, echter, na wat bellen was de auto nog niet kaar en kon ik hem de volgende dag pas ophalen. De reden, er was nog een remlichtschakelaar besteld. Wauw dat stond niet op mijn lijstje. Maar hij heeft het toch besteld. Uiteindelijk gaat mijn vrouw de auto ophalen, eenmaal daaraan gekomen komt zij erachter dat niet alleen mijn lijstje is gedaan waar ik me aan stoorde. Nee, deze beste man heeft ervoor gezorgd dat wij met goede zorgen deze auto konden rijden. Ze hebben meteen de distributie riem vervangen, een beurd met alles erbij en mijn lijstje gedaan. Welke garage doet nu zoiets uit eigen initiatief? De garage heeft echt hart voor service en hart voor het bedrijf. Geen onzin en geen rare dingen. Misschien niet de goedkoopste, het is maar hoe je het bekijkt. Maar wel 1 met een van de beste service! Het contact loopt vriendelijk, er is altijd ruimte voor een praatje en koffie en je bent van harte welkom. Er zouden veel meer bedrijven in ieder geval in de schaduw van dit bedrijf moeten volgen. Alleen maar LOF!!! VAKGARAGE VAN MENSVOORT EEN VOORBEELD VOOR ALLE GARAGES, Bedankt voor de super service die jullie ons geboden hebben en bedankt voor het afleveren van een Klasse en Top Auto!!!! Met vriendelijke groet, Familie Frenken uit Eindhoven

25.06.2019

Anoniem

Vervelende oudere verkoper. Panda bekeken die al een half jaar stilstond. Veel krassen en vlekken. Onzinverhaal over kopen op gevoel. Gefrustreerd toen we al vertrokken voordat hij z\'n onzinverhaal kon verkopen. Tot bijna agressief aan toe.

08.06.2019

Jan-Marian

Vanwege verkeerde keus onzerzijds bij aankoop auto moest er een oplossing gevonden worden. Dit tot volle tevredenheid opgelost door Tom en Rob van Mensvoort. Hierbij nogmaals onze dank!

13.05.2019

Toon alle reviews

Wij bieden

APK keuring
Bandenservice
Onderhoud
Werkplaats

Contact

Autobedrijf van Mensvoort

- -

Openingstijden

Service

Ma – Vr
08:3017:30Uur
Za
Gesloten
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

Showroom

Ma – Vr
08:3018:00Uur
Za
09:3017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden
Contactpersoon

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie