Bekijk nu uw favorieten.

163 beoordelingen

4,0

118 Reviews

F

Vía Marktplaats een auto gevonden (Citroën C3) bij van Schie die aan onze verwachtingen voldeed. Prima geholpen, moeiteloos een proefrit kunnen maken. Verkoper nam de tijd. Informele sfeer, wat voor ons prima werkt. Aflevering netjes en volgens afspraak, er wordt met je meegekeken voor een verzekering, pakte in ons geval erg gunstig uit. Na een paar dagen hoorden we een rammelend geluid uit de auto, dit bleek één vd veerschotels te zijn. Ondanks dat we de auto zonder garantie hadden gekocht is dit netjes kosteloos gerepareerd. Tot zover zijn wij erg tevreden.

Maja

Vriendelijke medewerkers die de klanten netjes te woord staan, een nette showroom, een snelle afhandeling van de aankoop.

Sanne

Vanochtend een auto gekocht bij autobedrijf Van Schie, wat een fijne ervaring was dit. Goede service, fantastische verkoper. Raymond bedankt!

Anoniem

Open, helder, hulpvaardig, keurig

Ron

Bedrijf met zeer plezierige en open medewerkers. Komen correct afspraken na en verlenen uitstekende service. Auto wordt zeer correct afgeleverd. Verder zoeken is zonde van je tijd!!

Harmen

Koop van van de auto ging erg prettig. Auto is netjes nagekeken voordat deze in de showroom neergezet is. Zo weet je ook of er nog gebreken zijn waar je wel of niet akkoord mee wilt gaan. Ze deden ook helemaal niet moeilijk over een testrit.

Heidi

Auto aanbetaald en de volgende dag ging ik kijken. Echter waren mijn verwachtingen anders en wilde van de koop af. Uiteraard krijg je een aanbetaling niet terug maar deze uiterst vriendelijke verkoper heeft het bedrag bij hoge uitzondering terug gestort. Zeer net en klantvriendelijk bedrijf en ben er zeer tevreden over. Hvd uit Bilthoven

Jeroen

Vooraf via chat en mail contact gehad over een Skoda Fabia combi. Een afspraak gemaakt voor een dag later om een proefrit te maken. Werd vriendelijk ontvangen door Neill. Hij nam de tijd om samen met ons over de auto te spreken. Kreeg antwoorden op de vragen die ik had en ook over de pakketten die ze voor aflevering hebben. Een mooie prijsafspraak gemaakt waarna wij overgegaan zijn tot aankoop. Werd flexibel met mij meegedacht. De volgende dag terug gegaan om de auto op te halen. Werd wederom vriendelijk ontvangen door Neill en afspraken die gemaakt waren, waren netjes nagekomen. Al met al heb ik er vanuit Vierlingsbeek een stuk voor moeten rijden, maar de moeite waard.

Ad.

Een ontevreden klant

Dhr./mevr.

Een Audi A3 gekocht, deze bleek een defecte b Bombine te hebben 24u na de koop. De auto werd zaterdag opgehaald in zaandam, dinsdag werd de auto weer teruggebracht in perfecte staat.