Autobedrijf van Schie

Rijndijk 296, 2394 CG HAZERSWOUDE RIJNDIJK

Openingstijden

184 beoordelingen

4,0

184 Reviews

Jacek Van Dam

Je moet al beslissen met de koop van een auto voor dat je een proefrit mag maken. Vreemde manier van verkoop. Heb achter af van meer mensen gehoord dat van Schie deze praktijken doet.

D. van Stee

Fijne garage, aardige mensen. We zijn goed geholpen.

Lynn

Na de aankoop zoveel gezeur en gestress met de ronduit schandalig onvriendelijke bedrijfsleider gehad, dat de aankoop bij deze garage onze grootste fout ooit geworden is. Vorige zomer hebben wij hier onze auto gekocht. Bij de proefrit brandde er een lampje. We konden de auto even goed op dat moment kopen en meenemen. Zij zouden dit laterna op hun kosten repareren. Omdat wij ver weg wonen hadden we afgesproken dat we eerst een prijsaanvraag zouden doen bij een garage bij ons in de buurt. Op de terugrit naar huis kwamen er nog een paar gebreken naar boven. Dit meteen bij thuiskomst laten weten. Zoals afgesproken stuurde wij de prijsindicatie door van de garage hier. Nou de reactie die we van de bedrijfsleider daarop kregen was ronduit SCHANDALIG. Zo'n reactie zou ik nog niet naar mijn vijand sturen, laat staan naar een klant die zich aan de afspraak houdt. Ondanks dat ik beleeft terug bleef reageren werden de reacties alleen maar schandaliger en schandaliger met de conclusie, hij wilde niet betalen. Wij waren ervan overtuigd dat wij in ons recht stonden, dus een aangetekende brief gestuurd dat wij bereid waren juridische stappen te ondernemen. Ineens veranderde zijn taalgebruik 180 graden en konden we de auto brengen voor een kosteloze reparatie. We zijn onze auto toen 3 maanden kwijt geweest, waarin we weer heel veel moesten discussiëren over de prijs van de reparaties. Uiteindelijk hebben wij water bij de wijn gedaan om er zelf ook een deel van te betalen. Want ons vertrouwen dat ze anders onze auto fatsoenlijk zouden repareren was volkomen weg.

fanny

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en ontzettend blij met de aanschaf van mijn Nissan Juke. Ruime keuze aan auto's, zeer behulpzaam personeel!!

Arie Edens

Ik woon in Groningen en had 24 december met ene David van van Schie gemaild en overeen gekomen dat ik mijn auto bij hun in kon ruilen + 2000 euro bij betalen tegen een Mercedes. Ik heb alle opties gezegd. Om zeker te zijn dat ik wel zou komen heb ik 500 euro voorschot betaald. Dus ik kon maandag 28 december mijn "nieuwe" auto ophalen. Bij aankomst en na inspectie van mijn kwam de verkoper met het verhaal dat er geen open dak en geen lederen bekleding inzat, maart dit wisten ze, en dat er geld bij moest. Ik heb wel eens gehoord dat men mensen van ver laat komen, dat men de klant hun auto's afkraken, maar doordat ik dacht dat de koop al gesloten was had ik hier dus totaal niet op gerekend, ten onrechte dus. Hij wilde meer geld van mij, maar ik vind afspraak is afspraak, maar dat geldt dus niet bij van Schie. Vijf en een half uur voor niets in de auto gezeten benzine niet vergoed en tijd kwijt. Dus voor mij een onbetrouwbare handelaar. KIJK UIT ALS JE VAN VER KOMT!!!!

Monique

Suzuki swift gekocht, fantastisch geholpen. Ik ben super blij met de auto

Sonja

Zeer goede ervaring met dit autobedrijf. Netjes geholpen door een vriendelijke verkoper zonder opdringerige verkooppraat. Goede prijs gekregen voor mijn inruilauto en ik kon meteen een proefrit maken zonder afspraak. Bovendien kon ik mijn nieuwe auto meteen meenemen. Ik zou dit autobedrijf, dat betrouwbaar overkomt, dan ook zeker aanraden voor de aanschaf van een auto.

Wendy

Wij hebben hier onze auto gekocht en de oude ingeruild. Als je aankomt ziet alles er al netjes uit en dan wordt je ook nog zeer netjes ontvangen. De verkopers zijn niet opdringerig en dat geeft een ontspannen sfeer. Na een goed gesprek over de inruilprijs en het bij te betalen bedrag een proefrit gemaakt en uiteindelijk besloten de auto te kopen. ook dit ging heel soepel en ontspannen. er zitten wat kleine putjes in de auto waar ik nog even terug voor mag komen om deze weg te laten halen. Topservice, Topbedrijf, nette prijzen en nette inruilprijzen. Ik zou zo weer terug gaan en beveel dit bedrijf ook zeker aan aan anderen.

Charles en Suzie

Vía Marktplaats een auto gevonden (Seat Leon) bij van Schie die aan onze verwachtingen voldeed. Prima geholpen, moeiteloos om een ander auto te ruilen met een goede deel. De service was super, de verkoper was zeer vriendelijk, behoorlijk behulpzaam. Wij vinden deze bedrijf heel goed en eerlijk worden behandeld als persoon en niet als koper. Wij zullen u allemaal aanraden om daar een kijkje te nemen.

Rita Borgsteede

Hier werken verkopers, die zeer klantvriendelijk zijn en verstand van zaken hebben. De 2e hands auto, die wij kochten, loopt als een tierelier! We zijn erg tevreden en hopen op vele, veilige, kosteloze kilometers.