Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autobedrijf Wouters B.V.

Autobedrijf Wouters B.V.

Kraaivenstraat 30a, 5048 AB TILBURG

Openingstijden

Over ons

Wij zijn een familiebedrijf dat sinds 1951 actief is in de automobielbranche. Graag nodigen wij u uit in onze virtuele showroom, waar u een indruk krijgt van ons bedrijf en de daarbij behorende diensten. Kwaliteit en dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel en met onze medewerkers zijn wij in staat u een uitstekende service te bieden op het gebied van aankoop, financiering, verzekering en onderhoud van alle mogelijke merken. Bent u op zoek naar een gebruikte auto, maak dan een keuze uit de occasionlijst en klik deze aan voor een afbeelding en informatie. Heeft u echter niets in te ruilen en is een superscherpe prijs voor u belangrijker, geef het ons dan aan, een vraagprijs zegt niet zoveel, een bodemprijs of een bij te betalen bedrag is waar het om draait. Wij hopen dat u middels deze website een goede indruk krijgt van ons bedrijf en verwelkomen u graag in onze luxe showroom. Wilt u vooraf een van onze verkopers spreken, bel dan 013-5430022. Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u ook altijd een email sturen naar: bas.wouters@wouters-autobedrijf.nl Met vriendelijke groet, Autobedrijf Wouters B.V. Bas Wouters

Nieuwste aanbod

Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

René

Altijd weer een persoonlijke en hartelijke ontvangst ook al hoef ik er met mijn Alfa Romeo niet vaak te komen. Een echt familiebedrijf waar een prettige sfeer hangt. Service en onderhoud zijn dik in orde: al zo\'n 18 jaar klant.

17.03.2018

S.

Fantastisch autobedrijf, met een gelijkwaardige of zelfs grotere liefde voor Italiaanse auto\'s dan mijzelf. Zelfs voordat ik zelf überhaupt klant was ben ik daar diverse malen erg goed te woord gestaan met mijn vragen. Na aanschaf van een (voor mij nieuwe) tweedehands Giulietta, heb ik me per direct aangemeld voor het aankomende onderhoud. Sindsdien ben ik niets dan onder de indruk van de vriendelijkheid en fantastische service welke daar iedere keer weer geleverd wordt.

28.08.2017

a

zeer slechte ervaring zo wel met de monteurs als de verkoper

01.01.2017

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Autobekleding
Bandenservice
Financiering & verzekering
Motor-accessoires
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Vervangend vervoer
Vrijwaring
Werkplaats

Contact

Autobedrijf Wouters B.V.

Bas Wouters

Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
08:3019:00Uur
Za
10:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

Shop

Ma – Vr
08:3018:00Uur
Za
10:0014:00Uur
Zo
Gesloten

Service

Ma – Vr
08:3019:00Uur
Za
10:0014:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie