Bekijk nu uw favorieten.

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in dienst, demo en directie auto's van het merk BMW. Desgewenst leveren wij ook uw Mercedes, Audi, Porsche naar wens. Reparatie en onderhoud van deze merken geschied in onze eigen werkplaats.

Reviews

Omar

Afgelopen week een mooie auto bij Eric gekocht. Prima deal gedaan en keurig geholpen. Auto Gulberg is een klein bedrijf waardoor er snel geschakeld kan worden, vind ik persoonlijk erg fijn. Ik ga even een paar jaartjes van mijn nieuwe bolide genieten en ga daarna maar weer eens kijken bij Eric. O. v/d Weert

20.04.2019

Rob

Onlangs een BMW M550D aangeschaft bij Auto Gulberg. 5 jaar oud en ongeveer 130.000km op de teller. Weinig ruimte voor onderhandelen, maar wel uitstekende service. Auto is perfect afgeleverd, op een puntje na. De Adaptive Cruisecontrol gaf een storing op de rit naar huis (Limburg naar Groningen). Na een telefoontje hierover is de BMW opgehaald op een transport en het probleem werd verholpen. Twee dagen later stond de auto weer keurig op de oprit. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

22.02.2018

roel

9 maanden geleden kocht ik mijn auto bij Autogulberg in Helmond. overigens niet een Bmw maar een jong gebruikte Mercedes. het contact met de eigenaar was goed, al vanaf het moment dat ik interesse toonde voor deze auto ben ik netjes geholpen. Ik heb mijn auto gekocht met 6 maanden garantie. Sinds een aantal weken hoorde ik een geluid achter bij de auto wanneer ik over een drempel of slechte weg reed. dit was niet normaal en de auto deinde langer door naar mijn mening, en veerde slecht. wetende dat mijn garantie verlopen is heb ik toch contact op genomen met Autogulberg en dit verhaal verteld. hun reactie was dat ze de auto op konden komen halen om naar het probleem te kijken. Hierbij kreeg ik netjes vrijblijvend een leen auto. nadat er naar gekeken is werd er contact opgenomen en bleken de 2 achterste schokbrekers kapot te zijn. ik baalde hier erg van omdat er niets gebeurd is en dit ook niet normaal is bij een jonge auto. In het gesprek met de eigenaar heb ik daarom ook gevraagd of hij me in de kosten tegemoet kon komen. hij vertelde me dat ze de schokbrekers kosteloos vervangen en de chauffeur de auto weer om komt ruilen. ik zeg top service!! en kom zeker weer terug.

15.09.2017

Toon alle reviews

Onze merken

Universeel autobedrijf

BMW

Wij bieden

Airco onderhoud
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Bandenservice
Financiering & verzekering
Inkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

AutoGulberg

E. Finkenflugel

Collseweg 20
5674 TR NUENEN
www.autogulberg.nl
Openingstijden

Verkoop Showroom / Werkplaats

Ma – Vr
08:0017:30Uur
Za
08:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie