Bekijk nu uw favorieten.

344 beoordelingen

4,2

198 Reviews

Anoniem

Goed ok laag drempellig

Dhr./mevr.

De aanschaf van mijn “nieuwe auto” heb ik bij dit bedrijf als zeer prettig ervaren. Er werd snel gereageerd op mijn vragen. De mensen die er werken zijn zeer vriendelijk en ze willen graag helpen. De prijs/kwaliteit van mijn auto vind ik zeer goed. Ik durf er bijna niet in te gaan zitten, zo netjes is de auto onderhouden en afgeleverd door de vorige eigenaar en het bedrijf.

Henri

Goed

Anoniem

Ziet er in eerste instantie allemaal goed en gelikt uit maar ze houden schade informatie achter en houden zich dom. Als garagebedrijf moet je klanten beter kunnen informeren. Bedenk je goed voor je hier zaken gaat doen! Auto met verlies terugverkocht helaas. Auto stond zelfde dag weer voor oude bedrag in de verkoop....

Lisa

Vriendelijk personeel, alleen jammer dat de auto niet afgetankt was en de achterbank niet gestofzuigd was. Ook is er 1 voorband van een ander merk dan de andere voorband en de 2 achterbanden alleen dit hebben wij helaas pas gezien toen wij thuis kwamen.

Dennis

Audi rs6 gekocht bij Niels. Ike Ilse nog wat puntjes op de i hebben en dat was geen probleem. Uitstekend contact en zeer tevreden!

Anoniem

Helemaal prima. Snelle reacties en prettig contact!

C.m.a.m

gemiste boeket bloemen niels

Geert van

Prima ervaring en altijd denkend in oplossingen , Top . Keuze menu werkte niet bij mij ?

Thom

Prima, service gericht.