Bekijk nu uw favorieten.

Automarcato

A. van Leeuwenhoekweg 27, 2408 AL ALPHEN AAN DEN RIJN

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Rob en Lianne

De klant met een lach de deur uit laten gaan, staat bij dit bedrijf centraal. Het eerste contact tot de aflevering van de auto hebben wij als zeer prettig ervaren! Wij zullen hier zeker nog een keer terug komen.

30.04.2020

Henk

Op 02 januari naar een andere auto wezen kijken bij Automarcato en tevens een proefrit hiermee kunnen maken. Auto was prima en zag er netjes uit. Tijdens de proefrit bleek de stabilisatorstang rechtsachter niet goed meer was. Men heeft deze direct vervangen, hulde hiervoor, en op zaterdag 04 januari konden wij de auto ophalen. Met de review gewacht tot vandaag (15-04-2020) daar er een APK keuring gepland stond, en tevens de auto laten nakijken. Zowel uit de keuring als de controle van de auto in zijn geheel zijn er geen mankementen tevoorschijn gekomen. OK, een kapot knipperlicht lampje voor ad € 2.00. Wat ik wil zeggen is dat Automarcato een degelijk en zeer zekers ook een vriendelijk bedrijf is waar je met een gerust hart een auto kan kopen, wat de verkoopprijs ook is. Wel 1 vraag : waarom staat de auto nog steeds de website, weliswaar als zijnde verkocht maar toch ??

15.04.2020

Jeroen

Zeer fijne autohandelaar. Op en top geregeld. Je kan op elke straathoek wel een auto kopen maar de vraag is altijd is de service goed? Krijg je uiteindelijk wat je wilt? De service die je verwacht? Bij Automarcato stap je binnen en alles wordt van A tot Z geregeld voor je! Ze hebben een eigen garage waar ik zeker mijn onderhoud blijf doen! Bedankt automarcato! 5 sterren is te weinig. Maar ik ken niet meer aanklikken helaas. Mijn volgende bolide zou ik zo weer hier aanschaffen

12.01.2020

Toon alle reviews

Contact

Automarcato

M. Wijnands

A. van Leeuwenhoekweg 27
2408 AL ALPHEN AAN DEN RIJN
www.automarcato.nl

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie