Bekijk nu uw favorieten.

Automarcato

A. van Leeuwenhoekweg 27, 2408 AL ALPHEN AAN DEN RIJN

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Kim

Leuke auto gekocht, leuk bedrijf, ‘flitsende’ verkoper met snelle praatjes. Niks op tegen maar de praatjes blijken idd sneller dan de daden. Verlichting werkte niet, daarvoor mochten we terugkomen maar aangezien het een uur rijden is hebben we ervoor gekozen om het bij onze plaatselijke garage te laten maken, de kosten geheel voor ons. Raambedieningknopje bleek kapot, dat zou Marc bestellen en nasturen. Nooit gehad, na meerdere malen hierom gevraagd te hebben met steeds als antwoord dat het geregeld zou worden. Reageert nu niet meer op mails.

08.07.2019

Frank

Vandaag, na het maken van een afspraak, naar utomercato gereden voor een proefrit met een Volvo XC90. Vanaf binnenkomst was het al duidelijk te merken. De verkoper geloofde niet dat ik de financiële middelen bezat om de auto aan te schaffe. Begon 2 minuten na binbenkomst al over budget, gaf duidelijk te kennen dat hij niet wist \" wat hij aan moest met mijn Volvo S70, die ik wilde inruilen, behandelde mij en mijn vriendin als pubers die hun eerste auto kwamen aanschaffen en vond dat we eerst maar financieel tot elkaar moesten komen voordat een proefrit plaatsvond. Nodeloos te zeggen dat de proefrit er niet van is gekomen ! Ze hebben mooie auto\'s staan met een redelijke prijs maar met dergelijke verkopers...

08.05.2019

Nienke

Wij hadden gereageerd op een auto die online aangeboden stond. Het zag er allemaal mooi uit en dus is er op de advertentie gereageerd. Al gauw werden wij gebeld of wij een keer een proefrit wilde komen maken. Toen we aankwamen stond de auto klaar, mooi schoon etc. De man die ons geholpen had, had wat gladde praatjes, maar wist duidelijk waar hij het over had en al gauw was de auto verkocht. Binnen een week hadden we alleen al enorm doffe lampen en wat overige kleine schade aan de spiegels en de banden. Hier zijn we mee terug gegaan en al gauw werden er opmerkingen gemaakt in de richting van het beschermen van hun imago en dat zij het niet gedaan konden hebben etc. Met wat moeite zijn de schade onder de garantie hersteld en met de hoop op mooie en veilige kilometers gingen wij weer naar huis. Inmiddels is er een speigel uit zijn verband zonder dat er ooit iets gebeurd is en na een keuring schijnen de beide remmen ook vervangen moeten worden. Oftewel onder die mooie praatjes zaten een hoop punten die niet klopte en de volgende keer zullen wij ook niet meer hier een auto kopen. Wij voelde ons overigens bij de tweede keer langskomen ook niet meer serieus genomen en daarom dat wij maar naar een andere garage gaan om deze schade te laten herstellen. Het vertrouwen in dit bedrijf is wel verloren.

07.05.2019

Toon alle reviews

Contact

Automarcato

M. Wijnands

A. van Leeuwenhoekweg 27
2408 AL ALPHEN AAN DEN RIJN
www.automarcato.nl

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie