Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.
Foto Bergwerff Automotive B.V.

Bergwerff Automotive B.V.

Bannepoort 2, 4205 MZ GORINCHEM

Openingstijden

Over ons

Bergwerf BMW, aangenaam kennis te maken Als Gorinchems familiebedrijf heeft Bergwerff BMW in meer dan 50 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ondanks dat wij al lang meedraaien, ligt de focus bij ons altijd op innovatie, om aan de continu veranderende wensen van onze klanten te voldoen. Het directieteam, bestaande uit Dick en Piet Bergwerff en Thijs van den Heuvel, biedt samen met het ervaren en goed opgeleide team full service aan gewaardeerde klanten. Service aan BMW, BMW i en Mini als Erkend Service Partner, gecombineerd met de verkoop van jong gebruikte BMW’s, MINI’s en importauto’s en tot slot bemiddeling bij de aankoop van nieuwe auto’s. Ook voor financiering en leasing zit bij Bergwerff aan het goede adres. Doordat wij de tijd nemen voor onze klanten, kunnen we precies achterhalen wat de eisen en wensen zijn. Met die informatie gaan wij graag aan de slag om hen uiteindelijk dat te bieden, wat bij hen past. Wilt u ervaren hoe wij omgaan met klanttevredenheid? Dan nodigen wij u van harte uit om een kop koffie te komen drinken in onze prachtige showroom! Makkelijk en snel neem contact op voor een afspraak op een tijdstip dat u het beste uitkomt!

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Jacco

Vrijdag mn auto opgehaald en behandeld als koning, super service en alle papieren waren zo geregeld. Een week later zelfs nog een bericht gekregen of alles nog naar wens werkte! Dikke 10 dit is zeldzaam vandaag de dag.

10.02.2021

Patrick Jussen

Gekocht een 2 gran coupé van mei 2020 met net 3.000km op teller. Auto zou in absolute nieuwstaat verkeren. Auto heeft bij aflevering 18 december jl. Een geplakte band, beschadigde velg en meer dan 20 putjes in voorruit. Direct gemeld. Daarnaast is bumper gespoten (dat was bekend) maar nog steeds veel steenslag (geaccepteerd). Tot op heden niet opgelost, juridische stappen worden overwogen. Echt betreurenswaardig.

26.01.2021

Mike

Aanschaf van mijn nieuwe auto heb ik als zeer prettig ervaren. Vanaf het eerste moment tot aan de levering van de auto en zelfs daarna nog. Bedankt!

26.01.2021

Toon alle reviews

Onze merken

Officiële merkdealer

BMW
MINI

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Bandenservice
Carwash
Financiering & verzekering
Inkoop
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Bergwerff Automotive B.V.

Thijs van den Heuvel

Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
08:0018:00Uur
Za
09:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden
Contactpersoon

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie
100% onderhouden
100% onderhouden
Meer informatie