Bekijk nu uw favorieten.

202 beoordelingen

4,3

169 Reviews

Jan

Positief,meedenkend en niet opdringend met koop auto

Michelle

Erg goed, snelle mail contact terug en snelle aflevering.

Klaas

Wij zijn erg tevreden met de Audi A4 die we gekocht hebben bij Jaco Hiemstra te Leeuwarden. Deskundige verkoper wat ons een eerlijk gevoel geeft over het bedrijf en de auto.

Renee

1e keer bij dit bedrijf geweest. Top service. Eerst even gebeld of ze het onderdeel op voorraad hadden en het lag klaar toen ik daar kwam. Monteur heeft hem er snel even opgezet en met een handdruk was ik zo weer weg.

G

Voor het eerst langs geweest. Nooit eerder een VAG auto gehad, en nog nooit bij Bourguignon geweest. Goed en vriendelijk ontvangen. Of je nu een nieuwe auto hebt, of zoals ik, een 21 jaar oude Golf, je word goed en eerlijk te woord gestaan. Mij zien ze zeker weer terug!

Gerrit

,Mijn seat Altea altijd in onderhoud gehad bij seat en bourguignon altijd de nodige beurten zelfs extra vakantiebeurten.nieuw gekocht in 2011 100.000km op de teller .storing gekregen met motor indicatie .na vervanging bougiekabels \'bobine en bougies bleek mijn moter totaal kapot. Ze konden niets meer voor mij doen.Ik ben toch bij een dealer.Ben altijd tevreden geweest. Altijd direct betaald .Geen goed gevoel aan over gehouden.

Herman

Zeer plezierig.

Angela

Veel mooie occasions te koop maar mijn voorkeur ging uit naar de zwarte VW polo TSI 1.0 uit 2016 welke ik op internet zag staan. Hier een rit van 1,5 uur voor gereden maar dat was het helemaal waard. Dezelfde dag nog terug in mijn nieuwe polo. Ik ben een blij mens.

Karen

Als zeer positief! We hebben lang naar onze auto gezocht, en na Tig auto’s bekijken, toch maar een proefrit bij deze dealer gedaan. De deal was snel gesloten en er werd goed met ons mee gedacht in aanvullende opties. De medewerkers, met name de verkoopadviseur die ons heeft geholpen (Peter) heeft ons goed geadviseerd en sneller geholpen dan verwacht! Dikke pluim!

Tsjerk

Prima ervaring. Hans Vd Leest hartelijk bedankt voor de deskundige hulp en dat je zo goed kon luisteren naar onze wensen. We zijn heel blij met de Leon. Ook willen we de juffrouw van de receptie bedanken voor haar geduld en kalmte bij de moeizaam verlopen betaling. Dit geheel door ons eigen toedoen. We hebben de ING feedback gegeven over deze hobbel. (Het tijdelijk verhogen van de limiet bij betalen met de pinpas is niet echt klantvriendelijk)