Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.
Foto British Car Center Baarn

British Car Center Baarn

baarnsche dijk 7, 3741 LN BAARN

Openingstijden

Over ons

British Car Centre Baarn, alweer meer dan 20 jaar het adres voor nieuwe en grbuikte Engelse Automobielen alsmede voor onderhoud en reparatie en onderdelen.

Reviews

Kees

Ik heb zowel een auto gekocht als een tweede bij BCCB in onderhoud. Je merkt bij iedereen de betrokkenheid. Duidelijke communicatie en de technische kennis zijn voor mij de fijne ervaringen. En kijk maar eens hoe netjes werkplaats en showroom zijn, dat zegt ook wat over hoe ze bij BCCB met jouw auto omgaan.

24.02.2021

Paula van der Born

Grote kennis van zaken.

17.02.2021

Elmer

Sinds kort een Jaguar X-Type Executive 2.2 Diesel van de laatste serie van eind 2008. De eerste Brit ever. En absoluut niet de laatste. Gezien het feit dat ik meer KMS voor werk moet afleggen is 'dieselen' het meest voordelig. De Jag' (ook al is deze voor - ik meen- 20% van Ford onderdelen voorzien moet natuurlijk wel onderhoud hebben. En dat het liefst bij een specialist in Katsoortigen'.. In het boekje stond een sticker van British Car Centre. Baarn. Dat is bij mij om de hoek dus snel een afspraak gemaakt. In eerste instantie voor een APK en een flush voor de automaat. Verliep uiterst soepel. Dag van tevoren neergezet - want dan kon ik thuis blijven werken- en de exercities perfect uitgevoerd. De automaat is van clodded, iets overdreven.., naar een smooth cream schakelende machine getransformeerd. Arno en de zijnen hadden ook een missing reflector op de rechter bumper opgemerkt. Ook in orde gemaakt. De X heeft slechts 162k op de teller dus we hopen nog lang van deze luxe Brit te mogen genieten. De kennismaking met de club liefhebbers én specialisten in Baarn geeft mij een safe gevoel dat de bolide er in dé juiste handen is. Leuk detail: de Jag komt in eerste instantie bij BCC vandaan! Dus het was direct ook een hereniging met zijn oude huis. Kortom, zeer tevreden en de eerstvolgende beurt gaat uiteraard in Baarn plaatsgrijpen.

04.02.2021

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Bandenservice
Financiering & verzekering
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Vervangend vervoer
Vrijwaring
Werkplaats

Contact

British Car Center Baarn

Onno Stevens

baarnsche dijk 7
3741 LN BAARN
www.bccb.nl
Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
08:0017:15Uur
Za
10:0014:00Uur
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

Service

Ma – Vr
08:3017:00Uur
Za
Gesloten
Zo
Gesloten

Shop

Ma – Vr
08:3017:00Uur
Za
10:0014:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden
Contactpersoon

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie