Bekijk nu uw favorieten.
Foto Cor Millenaar B.V.

Cor Millenaar B.V.

Oosteinderweg 340, 1432 BE AALSMEER

Openingstijden

Over ons

Welkom op de pagina van Cor Millenaar B.V. Mercedes-Benz te Aalsmeer! Cor Millenaar B.V. is de officiële Mercedes-Benz aftersalespartner, gespecialiseerd in alle 4x4 aangedreven voertuigen. Hier vindt u het Mercedes-Benz service- en kwaliteitsniveau, gecombineerd met uitgebreide, specialistische kennis over alles wat met terreinvoertuigen te maken heeft. In onze showroom staan de nieuwste modellen en een uitgebreide selectie van kwaliteitsoccasions. Daarnaast bieden wij een totaalpakket van reparatie en onderhoud tot hightech storingsdiagnose. Mercedes-Benz 4x4 specialist In de toenemende populariteit van 4x4 voertuigen onderscheidt Mercedes-Benz zich als geen ander. Met de inmiddels legendarische en klassieke G-klasse behoort Mercedes-Benz tot de pioniers van de terreinwagens. Steeds meer mensen ontdekken de unieke Mercedes-Benz combinatie van sportiviteit van de 4x4 voertuigen en het luxe autorijden in al zijn facetten. Omdat de vraag naar alle klassen in dit Mercedes-Benz segment toeneemt en deze technisch anders zijn dan gewone personenwagens, groeit ook de vraag naar specialistische 4x4 kennis. Deze kennis, jarenlange ervaring en gecertificeerde Mercedes-Benz service zijn precies wat Cor Millenaar B.V. u biedt.

Reviews

R.

Ik heb snelle en vakkundige service gekregen op mijn auto die niet standaard is.

23.05.2020

T.V.

Het personeel is vriendelijk, geduldig en aardig. Alles gaat in overleg met de klant, dus geen haken en ogen. De tarieven liggen wat hoger, maar dat is het zeker waard!

20.05.2020

Siamak

Uitgebreid uitleg over de werkzaamheden; Ze komen afspraken na; Je voelt de passie voor het vak en Mercedes zodra je binnenstapt.

18.05.2020

Toon alle reviews

Onze merken

Officiële merkdealer

Mercedes-Benz

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Bandenservice
Carwash
Financiering & verzekering
Huurauto's
Inkoop
Motor-accessoires
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Spuiterij
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Cor Millenaar B.V.

Cor Millenaar

Openingstijden

G-center B.V.

Ma – Vr
08:0017:00Uur
Za
Gesloten
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

Cor Millenaar B.V.

Ma – Vr
08:0018:00Uur
Za
10:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie