Bekijk nu uw favorieten.

397 beoordelingen

4,5

397 Reviews

Jeroen

Mijn auto werd op de zaak opgehaald en weer terug gebracht. Alle openstaande punten zijn opgelost.

J

Heldere afspraken en een prettig gevoel. Veel kennis van G klasse bij monteurs.

António

Vriendelijke mensen, uitstekende service.

M.

Goed bedrijf en alles word altijd netjes uitgevoerd

Akim

Er is vloeistof in de elektronica terecht gekomen via opberg console. Naar mijn idee behoren dit soort bedradingen en componenten geïsoleerd te zijn en staat los van de diensten van firma Cor Millenaar en is meer een Mercedes issue. Kortom! advies voor Mercedes , isolatie van elektronische componenten is een belangrijk veiligheid issue.

B. de Vrij

Steeds weer sterk klantgericht!

A.C.A

Erg vriendelijk contant en ontvangen met goede uitleg over de aankoop van een speciale Mercedes. Zeer vakbekwame uitstraling en service. Gewoon erg goed en dat merk je aan alles.

M.A.R.

Vriendelijke mensen, alleen bij een grote beurt moet jezelf zorgen hoe je weer thuiskomt. Bij mijn vorige dealer (Seat) hadden ze een brengservice. Dacht dat mercedes op zijn minst ook wel zo een service zou hebben, dus dat valt me een beetje tegen, omdat ik heb gehoord dat mercedes een top service heeft. Misschien iets om over na te denken.

E.

Altijd prima service en dat stapje meer doen voor de volle tevredenheid van de klant.

Richard

De echte specialist voor het ombouwen van een Mercedes G-klasse. In eerste instantie vond ik de prijs vrij fors. Er zijn goedkopere aanbieders voor het ombouwen naar een grijskenteken. Ik werd uitgenodigd voor een gesprek op locatie. Een rondleiding uit goede uitleg van de USP's overtuigde me uiteindelijk en heb er geen moment spijt van.