Bekijk nu uw favorieten.

Over ons

Hét adres voor inkoop en verkoop van alle automerken. Met altijd voldoende voorraad en keuze, verbaast u zich over onze scherpe prijzen. Om een impressie te krijgen van ons ruime aanbod kunt u binnen openingstijden bij ons terecht. Buiten openingstijden zijn we altijd bereikbaar om een eventuele afspraak met u te maken. Zowel inruil als autofinanciëring is bij ons geen probleem, informeer hiervoor naar de ruime mogelijkheden. Geïnteresseerd? Bekijk onze occasions.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Marlena

Super service, goed advies, vriendelijke team en staat altijd voor de klant klaar! 👌Zelfs op zaterdag einde middag mochten we onze auto nog langsbrengen voor kleine reparatie! We komen er zeker terug!

21.04.2020

Jacco

Zij zullen er alles aan doen om je met een goed en vertrouwd gevoel de deur uit te laten gaan.En dat is ook zo ! ze denken goed met je mee en geven advies waar nodig service staat bij Dahab op nummer 1. Super blij met de Opel Corsa.Ik wens ze zeker een hele succesvolle toekomst toe.Op naar de volgende 14 Jaar !

20.03.2020

M P Noordzij

Sinds drie weken hebben wij een andere auto n.l. een Nissan Note 1.6. Na veel zoeken op sitie's kwam Dahab Auto's uit Goes, voor ons er heel goed uit. Waarom? Een goede en duidelijke overzichtelijke site, mooie overzichtelijke foto's . Na overleg met mijn echtgenote, werd besloten dat ik deze auto ging bekijken en overleggen. Na een mail aan Dahab Auto's, dat wij deze auto een wilde komen bekijken, bleek dat we geen vergissing hadden gemaakt. Al direct bij binnenkomst kon ik rustig kijken, en na een hartelijk welkom door de verkoopleider kreeg ik de gelegenheid om mijn vragen te stellen, onder genot van een kopje koffie. Na een proefrit was de beslissing gevallen. ,,Deze wordt het,, Nadat de formulieren in orde waren gemaakt, en de afspraak wanneer ik de auto kon ophalen, reed ik als een tevreden klant ( in mijn oude auto) weer naar huis. Dinsdag daarna kon ik de auto ophalen, en wat stond deze Nissan Note daar te glimmen en ook zorgvuldig nagekeken. Heel hartelijk dank voor de goede service, in bijzonder de verkoop leider, maar ook al het personeel,, het zijn echte VAKMENSEN,, We hebben al veel kilometers gereden, en zijn zeer tevreden met deze mooie auto. Ik beveel deze garage dan ook zeker aan. Ga eens kijken en praten. M.P.Noordzij

20.03.2020

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Bandenservice
Financiering & verzekering
Huurauto's
Inkoop
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Dahab Auto's B.V.

Afdeling Verkoop

Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
08:0018:00Uur
Za
09:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

Service

Ma – Vr
08:0012:30Uur
13:00
17:00Uur
Za
Gesloten
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie