Bekijk nu uw favorieten.
Foto De Auto Avenue Tilburg

De Auto Avenue Tilburg

Kapitein Hatterasstraat 11, 5015 BB TILBURG

Openingstijden

Over ons

De Auto Avenue in Tilburg is dealer van de populaire automerken Suzuki en Mitsubishi. Naast nieuwe modellen kunt u bij De Auto Avenue tevens terecht voor gebruikte auto's, service, onderhoud en (schade)reparatie van uw voertuig. Alle merken zijn welkom. In 1962 werd in Haaren, onder de rook van Tilburg, Garage Kluitmans opgericht door M.M. Kluitmans. In de jaren daarna groeit het bedrijf in Haaren met als hoogtepunt het dealerschap van Mitsubishi in 1982. De grote stap naar Tilburg maakte het bedrijf in 1991. Tijn Kluitmans besluit in 1997 het roer over te geven aan zijn dochter Alexia en zijn schoonzoon Marco van Veldhuizen. Na een intensieve samenwerking met Gijsbers Suzuki, eveneens een familiebedrijf met een rijke Tilburgse historie worden beide bedrijven in 2001, tijdens de opening van de nieuwe showrooms, samengevoegd. De twee bedrijven gaan verder onder De Auto Avenue. Er lijkt een patroon zichtbaar te worden want na 1982, 1991 en 2001 zijn we in het najaar 2011 gestart met de uitbreiding en modernisering van de werkplaats. Dit is inmiddels afgerond en daar zijn we erg trots op, een forse investering die er mede voor gezorgd heeft dat we sinds 2014 behoren tot een van de 3 Mitsubishi battery repair centers van Nederland. Ons bedrijf is continu bezig met innovatie en is voorloper op het gebied van autotechniek en sales. U bent altijd welkom voor een bezoek aan onze showroom , samen met een heerlijke kop koffie of thee.

Reviews

Marianne

Vooraf wordt gemaild wat er gedaan moet worden. Als er zich bijzonderheden voordoen word je gebeld met de vraag of je akkoord bent. Afspraken worden altijd nagekomen. Zeer tevreden!

08.07.2020

Jos

Vriendelijk, goede uitleg, telefonisch contact bij meerkosten door onvoorziene reparatie. En de prijs ? Valt altijd tegen maar tot nu toe geen onaangename verrassingen na de onderhoudsbeurt.

07.07.2020

Kevin

Leonard van de Wiel heeft mij erg vriendelijk, met veel geduld en met professioneel advies geholpen.

07.07.2020

Toon alle reviews

Onze merken

Officiële merkdealer

Mitsubishi
Suzuki

Wij bieden

24-uursservice
Airco onderhoud
APK keuring
Auto-accessoires
Autoruiten
Bandenservice
Carwash
Financiering & verzekering
Inkoop
Merkdealer
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Spuiterij
Vervangend vervoer
Vrijwaring
Werkplaats

Contact

De Auto Avenue Tilburg

Afdeling Verkoop

Kapitein Hatterasstraat 11
5015 BB TILBURG
www.deautoavenue.nl
Openingstijden

Verkoop

Ma – Vr
08:0018:00Uur
Za
09:3017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

Werkplaats

Ma – Vr
08:1516:45Uur
Za
Gesloten
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden
Contactpersoon

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie
NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
100% onderhouden
100% onderhouden
Meer informatie